Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Μπρίτνει Σπίαρς: Μοιράστηκε νέα γυμνά στιγμιότυπα από τη μπανιέρα της (φωτο- video) - Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα τα νέα «καυτά» στιγμιότυπα


 Παρά τα επικριτικά σχόλια και την απογοήτευση που έχει προκαλέσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους θαυμαστές της, η ίδια φαίνεται να μην το βάζει κάτω και να συνεχίζει να δημοσιεύει το ένα γυμνό στιγμιότυπο, πίσω από το άλλο και φυσικά από που αλλού, από την περίφημη… μπανιέρα της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τους λάθος λόγους, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο κάθε άλλο, παρά χριστουγεννιάτικο, εν μέσω εορτών. Η ίδια πόζαρε γυμνή στα μπανιέρα της και ο φακός την απαθανάτισε σε διάφορες προκλητικές πόζες.

Άλλωστε, η ποπ σταρ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει το γυμνό της κορμί στο Instagram. Ενώ θα περίμενε κανείς να την ταρακουνήσουν οι δηλώσεις των γιων της, που ανέφεραν ότι είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά της, εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τη γνώμη τους.

Η Σπίαρς στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό, πόζαρε στο ντουζ, στηρίζοντας με τα χέρια της το στήθος της, ενώ κοιτούσε επίμονα την κάμερα. Σύμφωνα με το βίντεο η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει τη στιγμή της βιντεοσκόπησης, καθώς το νερό έπεφτε πάνω στο σώμα της.

Αξίζει δε να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση ήρθε αφότου ο σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι, της τόνισε ότι θα προτιμούσε να αποφεύγει να δημοσιεύει γυμνό περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα: «Προσωπικά προτίμησα να μην τα δημοσιεύσει ποτέ, αλλά ποιος είμαι εγώ για να ελέγξω κάποιον που βρίσκεται στο μικροσκόπιο και ελέγχεται για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της» είχε τονίσει ο Ασγκάρι πρόσφατα.

Το βίντεο συνοδεύτηκε με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στη λεζάντα, ενώ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απενεργοποίησε και τα σχόλια, πιθανώς σε μία προσπάθεια να αποφύγει μία ακόμα δημόσια κατακραυγή.

Δείτε τη δημοσίευση


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα αποκαλυπτικό βίντεο που την δείχνει να χορεύει τόπλες στο ντους. Η 41χρονη τραγουδίστρια δεν φορούσε τίποτα άλλο παρά ένα κόκκινο σλιπ μπικίνι, καθώς στριφογύριζε κρατώντας το ντεκολτέ με τα χέρια της και χορεύοντας το «Doin’ It» του LL Cool J.

«41 και επιτέλους εκφράζω την ελευθερία μου και δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα! Το να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου έγινε το πάθος μου φέτος… Προτιμώ να είμαι στο δέρμα μου παρά να φοράω το δέρμα μου!», έγραψε η πριγκίπισσα της ποπ στη λεζάντα του βίντεο.

Το βίντεο έλαβε ανάμεικτα σχόλια από τους 41,6 εκατ. θαυμαστές της, με κάποιους να την ενθαρρύνουν και άλλους να αναρωτιούνται αν τα social media της ελέγχονται.

Spears
Spears1
Spears12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις