Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Υπουργείο Μετανάστευσης: Viral οι χριστουγεννιάτικες μπάλες… με το πρόσωπο του Νότη Μηταράκη – Χαμός στο Twitter


 Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τον… διαφορετικό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Στις εικόνες διακρίνονται οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης να ετοιμάζουν «πρωτότυπα» στολίδια. Κόβουν κυκλικά τυπωμένες φωτογραφίες του προσώπου τους, τις τοποθετούν σε διάφανες μπάλες μαζί με τεχνητό χιόνι και στη συνέχεια περνούν κορδέλες.

Σε κεντρικό πλάνο φαίνεται και η φωτογραφία του υπουργού, Νότη Μηταράκη, που παίρνει την θέση της μέσα σε μία από τις διάφανες μπάλες. Τα στολίδια είναι πλέον έτοιμα και οι υπάλληλοι τοποθετούν τις μπάλες στο δέντρο, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Το σχετικό βίντεο, που δημοσίευσε το υπουργείο στο YouTube, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες των social media.

Μεταξύ των χρηστών του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο του υπουργείου ήταν και ο δημοσιογράφος της Αυγής, Νίκος Σβέρκος. Ο Νότης Μηταράκης αναπαρήγαγε το tweet του και «απάντησε», γράφοντας «Νίκο χρόνια πολλά! καλά Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις