Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

chiaraferragni Κιάρα Φεράνι: Η Ιταλίδα influencer δεν καταλαβαίνει από κρύο - Περπάτησε στο χιόνι φορώντας μόνο το… μπικίνι [βίντεο]


 Κιάρα Φεράνι: Η Ιταλίδα Κιάρα Φεράνι έχει κατακτήσει μία μεγάλη «πίτα» από ακόλουθους στο Instagram καθώς έχεις ξεπεράσει τους 28,3 εκατομμύρια.

Προκειμένου να τους ευχαριστεί και να τους κρατά «ζεστούς», δεν χάνει την ευκαιρία να τους χαρίζει κάποια πιο αποκαλυπτικά στιγμιότυπα.

Η Φεράνι διατηρεί μια εξαιρετικά ενεργή παρουσία και έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «βομβαρδίζοντας» καθημερινά τους 28,3 εκατομμύρια followers με στιγμιότυπα από τη ζωή της, την οικογένεια της και την καριέρα της.

Αυτή τη φορά, η Κιάρα Φεράνι απόλαυσε το χιόνι… ποζάροντας με ένα μαγιό. Η Ιταλίδα δεν πτοήθηκε από το κρύο, φόρεσε τις μπότες της, το αποκαλυπτικό της μαγιό και ξεχύθηκε στις ιταλικές Άλπεις.

Η διάσημη influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να περπατά στο χιόνι, φορώντας μονάχα το μπικίνι της, ενώ στην προσπάθειά της να περπατήσει οδηγήθηκε και σε ένα απρόσμενο στραβοπάτημα. Το βίντεο συνόδευσε, γράφοντας «ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ» στη λεζάντα, καθώς και η ίδια ξεσπούσε σε γέλια, όσο ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε.

Κιάρα Φεράνι: Μερικές από τις πιο… ζεστές στιγμές της στο instagram 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις