Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου


 Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλές υποχρεώσεις με αρνητικές καταλήξεις δημιουργούν ένα χάος. Στα επαγγελματικά, με ευρηματικότητα και οξυδέρκεια αντιμετωπίζετε τα προβλήματα. Προσεγγίζετε ερωτικά και εκπλήσσετε ευχάριστα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απροκάλυπτο φλερτ σάς φέρνει σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δημιουργείτε ευχάριστες καταστάσεις και ανοίγετε νέους δρόμους. Στα επαγγελματικά, απολαμβάνετε τα αποτελέσματα και τους επαίνους. Προκαλείτε έντονες ερωτικές στιγμές προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακανόνιστα ραντεβού διαμορφώνουν το μέλλον σας με ριζικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Περιορίστε τον παρορμητισμό σας πριν οδηγηθείτε σε μοιραία λάθη. Στα επαγγελματικά, αδικαιολόγητα ξεσπάσματα δημιουργούν εντάσεις και συνέπειες. Προτάσεις για αλλαγές με θετικές αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συζητήσεις και διευκρινίσεις ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ασχολείστε με υποχρεώσεις που πιθανόν να έχουν τελματώσει. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες αλλαγές ταράζουν την ησυχία σας. Δημιουργική ανανέωση και ψυχική ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι καθυστερείτε τις εξελίξεις και δημιουργείτε αμφιβολίες.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Απρόσμενα γεγονότα προκαλούν δυσάρεστες εξελίξεις και απογοητεύσεις. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες για μια νέα αρχή ή ανέλιξη. Δημιουργείτε εντάσεις θέλοντας να προκαλέσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ερωτοτροπείτε με ακατάλληλα πρόσωπα αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σκοτεινές σκέψεις επαναφέρουν ανασφάλειες και φοβίες. Στα επαγγελματικά, περιορίζετε τις απώλειες όσο το δυνατόν λιγότερο. Αλαζονεία και υπεροπτική στάση προβληματίζουν έντονα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στις επιλογές σας, ελλοχεύει κίνδυνος απογοήτευσης.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Απομακρύνεστε από πρόσωπα και καταστάσεις αποφεύγοντας παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Αμφιβάλλετε για την ορθή εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διεκδικείτε μάταια έναν νέο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Απρόσμενα νέα με ευχάριστες ειδήσεις που δεν σας καλύπτουν. Στα επαγγελματικά, υποψίες για αδικίες χωρίς να έχετε δικαίωμα παρεμβατικότητας. Προσοχή στην έκφρασή σας, προκαλείτε στα όρια το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διεκδικείτε το θέλω σας χωρίς αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Στροφή στα θέματα και τα προβλήματα της οικογένειας. Στα επαγγελματικά, με επιμονή και υπομονή κερδίζετε έδαφος. Αποτελεσματικές δράσεις που πείθουν για τα θέλω σας το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποκαλυπτική συμπεριφορά από πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κοινές αποφάσεις σάς βρίσκουν σύμφωνους και αντίθετους. Στα επαγγελματικά, στάσιμες καταστάσεις σε βαθμό δυσαρέσκειας. Εντυπωσιάζετε ευχάριστα και παροτρύνετε για κινήσεις το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία σάς προκαλεί συναισθήματα που αγνοείτε εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δύσκολες αποφάσεις προκαλούν έντονες αντιδράσεις από τα οικεία σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, δημιουργείτε καταστάσεις που προκαλούν αντιπάθειες. Αποφεύγετε συζητήσεις που πιθανόν να σας εκθέσουν στο ταίρι σας. Εφήμερο φλερτ χωρίς ανταπόκριση για κάτι ουσιαστικό.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Απομακρύνεστε από καταστάσεις που θεωρείτε τοξικές. Στα επαγγελματικά, μεγάλες φιλοδοξίες αποτελούν τον νέο στόχο σας. Δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για εκδρομή ή ταξίδι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση με πρόσωπο ξεχασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις