Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Έτσι αποχαιρέτησε το 2022 Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο από τη Bραζιλία, πριν υποδεχτεί τη νέα χρονιά


 Η Βραζιλιάνα που έχει καταφέρει με τις αναλογίες της, αλλά και τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες να κερδίσει περίπου 4,5 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, φροντίζει να μοιράζεται συχνά μαζί τους στιγμές από την καθημερινή της ζωή.


Αυτή τη φορά, θέλησε να αναρτήσει μία φωτογραφία από το τελευταίο ηλιοβασίλεμα που είδε για το 2022. Η 37χρονη δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, που τη δείχνει στο μπαλκόνι, να θαυμάζει τον ήλιο που δύει, φορώντας μονάχα τα εσώρουχά της. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει τη μαγευτική θέα από το σημείο που βρίσκεται.  

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους. «Καθώς ο ήλιος δύει άλλη μια χρονιά, σας εύχομαι καλή παρέα και καλή διάθεση 🧡 Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα της χρονιάς», έγραψε.

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της κάθε άλλο παρά στη νέα χρονιά αναφέρονταν, αφού οι περισσότεροι από τους ακόλουθούς της εστίασαν για ακόμα μια φορά στο κορμί της, σχολιάζοντας πόσο εντυπωσιακό είναι.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις