Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

«Μας τρέλανε» η Γουάντα Νάρα: Αποχαιρέτησε το 2022 με μικροσκοπικό «καυτό» μαγιό (φώτο) - Η επανασύνδεση με τον Μάουρο Ικάρντι και οι φήμες για εγκυμοσύνη


 Η Γουάντα Νάρα, αδιαμφισβήτητα, έχει τον τρόπο να «μαγνητίζει» όλα τα βλέμματα πάνω της. 

Η κυρία Ικάρντι, με το τελευταίο της ποστ στο Instagram άναψε φωτιές και έκανε -ξανά- τους followers της να παραμιλούν.

Τι έκανε; Φόρεσε το μικροσκοπικό ροζ μπικίνι της, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τον πιο σέξι τρόπο και αποχαιρέτησε το 2022 κάνοντας το καλύτερο δώρο στους θαυμαστές της.

«Τελευταία μέρα του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα και τα likes έπεσαν βροχή.

Δείτε την ανάρτησή της

Η επανασύνδεση και οι φήμες για εγκυμοσύνη

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι και ξανά ζευγάρι.

Την επανασύνδεσή τους αποκάλυψαν οι ίδιοι με αναρτήσεις τους στα social media, ενώ ο Ικάρντι δημοσίευσε και ένα screenshot από μία τρυφερή συζήτησή τους στο WhatsApp.

«Σε ευχαριστώ για άλλο ένα όμορφο ταξίδι, το αγαπημένο μου μέρος είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ που με έφερες στον παράδεισό μου, για την αγάπη σου και που πάντα με φροντίζεις. Ποτέ μην αμφιβάλλεις πόσο πολύ σε αγαπώ. Ελπίζω να επιστρέψω με το G», έγραψε η Γουάντα Νάρα στο μήνυμα που του έστειλε, το οποίο συνόδευσε με το emoji ενός μωρού, που εκτόξευσε τις φήμες εγκυμοσύνης.

Εικάζεται μάλιστα, ότι το γράμμα G θα ήταν το όνομα του παιδιού που θα μπορούσαν να αποκτήσουν.

«Σε ευχαριστώ Γουάντα για ένα τόσο ωραίο μήνυμα. Τελικά δεν είμαι τόσο τρελός όσο με αντιμετώπισαν επειδή είπα μια από τις ευχές τους», σχολίασε ο Ικάρντι.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα. Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε στην Αργεντινή για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό μουσικής και στο video clip του L-Gante, ενώ δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει έρθει κοντά και με νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπόκα.

Ο Μάουρο Ικάρντι από την πλευρά του προσπάθησε να την ξεπεράσει κάνοντας σχέση με την Τουρκάλα ηθοποιό Ντεβρίμ Οζκάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις