Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2023: «Πρέπει να δημιουργηθούν “συνοικίες των 15 λεπτών” και να μην έχει ο κόσμος αυτοκίνητα»!

 


Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο Bastien Girod, μέλος του Ελβετικού Εθνικού Συμβουλίου, και προστατευόμενος του διαβόητου Κλάους Σβαμπ,

μιλώντας στο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 2023, είπε πως υπάρχει ανάγκη για έξυπνες γειτονιές των 15 λεπτών ή όπως τις αποκάλεσε βιώσιμες συνοικίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζεται να έχουν αυτοκίνητο!

Με λίγα λόγια αυτό το οποίο διαφημίζει είναι η δημιουργία συνοικιών οι οποίες θα διαθέτουν ότι χρειάζεται ένας άνθρωπος σε ακτίνα 15 λεπτών της ώρας από τον ίδιο, εάν αυτός κινείται με τα πόδια.

Πρόκειται για έναν ιδιότυπο «κατ’οίκον περιορισμό» όπου ο «φυλακισμένος» θα προαυλίζεται στην συνοικία του!

Φυσικά όλο αυτό για να συμβεί πρέπει να υπάρξει πτώση του βιοτικού επιπέδου, περιορισμός στην ελευθερία κινήσεων και φυσικά στο τέλος περιορισμό και στην γενικότερη ελευθερία, γιατί κάποιος που εκφράζεται ελεύθερα κάποια στιγμή θα θίξει στους γύρω του ότι έχει βαρεθεί να πηγαίνει σε αποστάσεις 15 λεπτών από το σπίτι του και θα θέλει να δει και κάτι άλλο…

Αυτό πλασάρεται μαζί με το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, ότι δηλαδή οι άνθρωποι θα σταματήσουν να παράγουν διοξείδιο του άνθρακα αφού δεν θα χρησιμοποιούν οχήματα που καταναλώνουν καύσιμα ή ενέργεια και άρα με αυτόν τον τρόπο θα σωθεί ο… πλανήτης.

Υπενθυμίζεται ότι επί της ουσίας πρόκειται για την εφαρμογή των διδαγμάτων που προέκυψαν από τα lockdowns κατά την διάρκεια της πανδημίας

Αυτές δεν είναι οι δικές του απόψεις, είναι οι απόψεις του ιδρυτή του παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ.

Ο Κλάους Σβαμπ και οι διεθνιστικοί κύκλοι των οποίων μαζί με τον Τζορτζ Σόρος αποτελούν τη βιτρίνα τους και το μακρύ τους χέρι, θέλουν να επιτύχουν τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους ανθρώπους κάτι το οποίο φιλοδοξούν να κάνουν με την εξάπλωση και την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Αυτοί τον επιδιωκόμενο έλεγχο των παρουσιάζουν ως την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και ότι θα είναι κάτι ευεργετικό για την Ανθρωπότητα.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του WEF Κλάους Σβαμπ παραδέχεται δημοσίως πως οι άνθρωποι που έχουν εκπαιδευτεί από τον ίδιο και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ενστερνίζονται τις ίδιες ιδέες για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, έχουν διεισδύσει στις κυβερνήσεις και προωθούν την «παγκόσμια ιθαγένεια».

Το Φόρουμ, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του διευθύνεται από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο, τον Klaus Schwab.

 «Διοικείται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο, εξαιρετικά άτομα που ενεργούν ως θεματοφύλακες της αποστολής και των αξιών του και επιβλέπουν το έργο του φόρουμ για την προώθηση της παγκόσμιας ιθαγένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις