Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Η πρώην μου πήρε τα λεφτά σας και εξαφανίστηκε» - Νέες πληροφορίες για τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε ο 50χρονος


 Έγκλημα στο Μοσχάτο:«Η πρώην σύζυγός μου μου πήρε τα λέφτά των πελατών και έφυγε στο εξωτερικό».

Αυτό φέρεται να είπε ο 50χρονος και σε άλλους πελάτες οι οποίοι ζητούσαν τα χρήματα τους πίσω.

Η κατηγορούμενη από την πρώτη στιγμή κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το θύμα δεν τις επέστρεφε τα χρήματα που της όφειλε και για τον λόγο αυτό πήγε εχτές στο σπίτι του. Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεση της είπε πως ο 50χρονος της έλεγε πως είναι απελπισμένος και πως θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για την υπόθεση θανάτου του άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Δευτέρας (16/1) εντός του διαμερίσματος του στο Μοσχάτο, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-1-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, 47χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στην οικία του θύματος για οικονομικές διαφορές, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να στραγγαλίσει τον 50χρονο με τη χρήση κορδονιού.

Στη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει.

Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε απαγχονισμένος – Βίντεο ντοκουμέντο με τη 47χρονη δράστιδα

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου άνδρα στο Μοσχάτο, ενός λογιστή, στον θάνατο του οποίου εμπλέκεται και συνελήφθη μια 47χρονη γυναίκα.

Ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας (16/1). Η αποκάλυψη του θανάτου του σήμανε συναγερμό και αποκάλυψε ένα θρίλερ γύρω από τα πραγματικά αίτια, ενώ παρότι βρέθηκε απαγχονισμένος από την αρχή υπήρξαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Όπως έγινε γνωστό, για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή συνελήφθη μια 47χρονη γυναίκα.

Του έσπρωξα την καρέκλα, ομολόγησε η 47χρονη για τον λογιστή στο Μοσχάτο που απαγχονίστηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 47χρονη υποστήριξε ότι είχε πάει σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν για κάποιες οικονομικές διαφορές.

Όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους τσακώθηκαν και προσπάθησε να πνίξει με ένα κορδόνι τον 50χρονο. Η συλληφθείσα ισχυρίστηκε πως ο 50χρονος πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο, ενώ εκείνη έσπρωξε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί το θύμα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τι αποκαλύπτει το βίντεο ντοκουμέντο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας από το έγκλημα στο Μοσχάτο, με θύμα έναν 50χρονο.

Στο βίντεο φαίνεται η 47χρονη να βρίσκεται στη γειτονιά του Μοσχάτου που είναι το σπίτι του 50χρονου. Πλησιάζει σε ένα από τα καταστήματα της περιοχής και ρωτά εάν γνωρίζει την οδό του 50χρονου.

Ο άνθρωπος της δείχνει που να πάει, και η γυναίκα αποχωρεί. Πιθανότατα να ρώτησε κι άλλο άτομο στη συνέχεια για το που μένει ο 50χρονος και το πως να πάει εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις