Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Το 28% γνωρίζει προσωπικά έναν θάνατο που προκλήθηκε από τα εμβόλια κατά του COVID-19


 Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το ερευνητικό στάδιο για να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει και για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη

Μια έρευνα του Rasmussen Reports σε 1.000 ενήλικες Αμερικανούς πραγματοποιήθηκε μεταξύ 28-30 Δεκεμβρίου 2022. Το περιθώριο δειγματοληπτικού σφάλματος είναι +/- 3 ποσοστιαίες μονάδες με επίπεδο εμπιστοσύνης 95%. Η επιτόπια εργασία για όλες τις έρευνες του Rasmussen Reports διεξάγεται από την Pulse Opinion Research, LLC και θεωρείται έγκυρη και αντιπροσωπευτική του αμερικανικού αισθήματος.

Σε συμφωνία με μια προηγούμενη έρευνα του Zogby Analytics, το Rasmussen βρήκε ότι το 71% λέει ότι έχει κάνει έστω και μια δόση του εμβολίου για τον COVID-19, ενώ το 26% όχι. Οι ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων είναι πολύ μεγαλύτερες μεταξύ των μη εμβολιασμένων. Ωστόσο, οι εμβολιασμένοι φαίνεται να ξυπνούν σιγά σιγά, διαπιστώνοντας κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο τις βλάβες από τις δόσεις των εμβόλων.

Μεταξύ των εμβολιασμένων, πολλοί από τους οποίους έπεισαν τα μέλη της οικογένειας τους, φίλους ή συναδέλφους να τα κάνουν, τώρα το 38% εξ αυτών, θεωρούν ότι υπάρχει πιθανότητα οι πολλοί ξαφνικοί θάνατοι να προέρχονται από τον εμβολιασμό. Ενώ μεταξύ εκείνων που αρνήθηκαν τα εμβόλια, το 77% των ενηλίκων πιστεύει ότι είναι τουλάχιστον πιθανό, οι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 να έχουν προκαλέσει σημαντικό αριθμό ανεξήγητων θανάτων.

Ενώ το 45% των μη εμβολιασμένων πιστεύει ότι κάποιος που γνωρίζει προσωπικά μπορεί να πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου, μόνο το 22% των εμβολιασμένων ενηλίκων γνωρίζει έναν θάνατο που μπορεί να προκλήθηκε από το εμβόλιο και ως αποτέλεσμα αυτού, ο μέσος όρος να αγγίζει το εκπληκτικό 28%!

Epoch Times Photo

Με αυτά τα αποτελέσματα της έρευνας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ζήτηση για ενισχυτικές δόσεις είναι πολύ χαμηλή, ειδικά ενός δισθενούς mRNA εμβολίου που απέτυχε σε μελέτες σε ζώα και παρέλειψε τις δοκιμές σε ανθρώπους. Αυτό που είναι τόσο αξιοσημείωτο σε αυτήν την έρευνα είναι η αποτυχία μιας εκτεταμένης εκστρατείας λογοκρισίας των μέσων ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να κρύψει τις παρενέργειες και τους θανάτους από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Το από στόμα σε στόμα είναι πολύ ισχυρό για το προσωπικό της λογοκρισίας του FBI, του HHS, του CDC και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παρά τα δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν από τον Λευκό Οίκο και το HHS «CoVID-19 Community Core» για να προωθήσουν τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, με ενώσεις γιατρών, μέσα ενημέρωσης, Χόλιγουντ, εκκλησίες, επαγγελματικά αθλήματα και κοινοτικές ομάδες να είναι μαζί τους, τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από το να χάσεις κάποιον σε έναν στενό οικογενειακό/κοινωνικό κύκλο, από εναν θάνατο που προήλθε χωρίς καμία αμφιβολία από το εμβόλιο (αναφυλαξία, μυοκαρδίτιδα, θρόμβος αίματος, πολυσυστηματική φλεγμονώδης διαταραχή).

Τα αποτελέσματα αυτά συνάδουν με έρευνα του Κρατικού Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν που διεξήχθη από τον Δρ Μαρκ Σκιντμορ πριν από ένα χρόνο, η οποία διαπίστωσε ότι το 22% των ερωτηθέντων γνώριζαν κάποιον με σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Epoch Times Photo

Τι πρόκειται λοιπόν να κάνει το τερατώδες βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα από εδώ και πέρα; Η εκστρατεία «Μια βελόνα σε κάθε χέρι» δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ ξανά τη βαθιά αντίσταση και τον φόβο τραυματισμού ή θανάτου. Ήρθε η ώρα να αποσυρθούν λοιπόν όλα τα εμβόλια για τον COVID-19 από την αγορά και να ξεκινήσουμε το ερευνητικό στάδιο για να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει και για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Βιβλιογραφικές αναφορές

1. Προστασία παιδικής Υγείας: 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022: Το 15% των Αμερικανών ενηλίκων διαγνώστηκε με νέα πάθηση μετά το εμβόλιο για τον COVID, βρίσκει η έρευνα του Zogby

2. Το Ράσμουσεν αναφέρει: «Πέθανε ξαφνικά»; Περισσότεροι από 1 στους 4 πιστεύουν ότι κάποιος που γνωρίζουν πέθανε από εμβόλια COVID-19

3. Skidmore M. Ο ρόλος του κοινωνικού κύκλου για την ασθένεια COVID-19 και οι εμπειρίες εμβολιασμού κατά του COVID-19: μια αντιπροσωπευτική διαδικτυακή έρευνα του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών. Ιούλιος 2022 DOI:10.13140/RG.2.2.36134.19522/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις