Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Θρίλερ με την Έφη Θώδη: Eκαιγε αντικείμενα και φώναζε στην oρχήστρα - «Δεν δίστασαν να μου κάνουν ακόμη και μάγια»


 Η Έφη Θώδη είναι μία από τις πιο ευχάριστες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, η οποία με την φωνή της έχει διασκεδάσει πολύ κόσμο, γι' αυτό και είναι τόσο αγαπητή. Την έχουμε συνδέσει με πολύ όμορφες αναμνήσεις και αστεία περιστατικά, ωστόσο αυτές τις γιορτινές ημέρες, πριν αλλάξει ο χρόνος, η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα θρίλερ...

Πιο συγκεριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε μέχρι το Τορόντο στον Καναδά για να τραγουδήσει στο εστιατόριο γνωστού επιχειρηματία για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

Σε κατάσταση αμόκ η Έφη Θώδη

Ενώ θα έμενε με την υπόλοιπη ορχήστρα που θα την συνόδευε στο μαγαζί που θα τραγουδούσε, αφού πάτησε το πόδι της στο σπίτι που θα τους φιλοξενούσε για τις υπόλοιπες ημέρες, την έπιασε κρίση πανικού και άρχισε να φωνάζει, να ξεσπά και να πετά αντικείμενα σε όλους, ούσα σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αρχίσει να καίει πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από το ταξίδι, όταν την μετέφερε η φίλη της στο αεροδρόμιο, με την ίδια να υποστηρίζει πως έπεσε θύμα κλοπής. Από τις φωνές και την ταραχή της, έφτασαν στο σημείο άνθρωποι της ασφάλειας και γιατροί, οι οποίοι έκριναν πως δεν μπορούσε να ταξιδέψει, γι' αυτό και το προξενείο ανέλαβε να πληρώσει την διαμονή της σε κάποιο ξενοδοχείο μέχρι να αισθανόταν η ίδια καλύτερα ψυχικά.

Έφη Θώδη

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισε να κάνει τελικά το ταξίδι, όπου ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια αυτού με αποτέλεσμα αυτή την συμπεριφορά.

Το 2009 η Έφη Θώδη είχε εισαχθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου, καθώς προηγουμένως είχε υποστεί νευρικό κλονισμό, έχοντας εξαφανιστεί για μέρες χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής σε κανένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Κάποιοι άνθρωποι θέλησαν να με καταστρέψουν και δεν δίστασαν να μου κάνουν ακόμη και μάγια. Πήγα στο εξοχικό μου στην Αρκίτσα και βρήκα έξω από την πόρτα μου κρυμμένα ένα σαπούνι σε σχήμα λαιμού με δύο καρφιά πάνω, σύρματα περίεργα δεμένα, ένα κουβάρι μαλλιά και άλλα περίεργα πράγματα... Επαγγελματικός αντίζηλος μου είχε κάνει μάγια κι εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι», δήλωσε τότε.

Ενώ για την κατάρρευση που την οδήγησε στο ψυχιατρείο είχε επισημάνει: «Κουβαλούσα έναν σταυρό και δεν άντεξα...Λύγισα. Όλο αυτό το άγχος και το στρες με χτύπησαν στα νεύρα. Είχα υπερένταση, έκανα διάφορες σκέψεις που δεν με άφηναν να κλείσω μάτι»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις