Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Μπραντ Πιτ: H NEA του σύντροφος KANEI «τόπλες» ηλιοθεραπεία στο πλευρό του

 


Ανανεωμένο βρήκε τον Μπραντ Πιτ η νέα χρονιά, αφού πέρασε τις διακοπές του στο Μεξικό και στο πλάι της νέας του αγαπημένης, Ινές ντε Ραμόν. Ο φακός των παπαράτσι έπιασε το ζευγάρι σε χαλαρωτικές στιγμές, να απολαμβάνει τον ήλιο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου τους.

Το νέο ζευγάρι καθόταν δίπλα – δίπλα στις ξαπλώστρες, φορώντας μαγιό, με την Ινές να έχει εγκαταλείψει το πάνω μέρος του δικού της.

Ο ηθοποιός, που έκλεισε τα 59 τον περασμένο μήνα, έδειξε τους γυμνασμένους κοιλιακούς του και τα τατουάζ του με ένα γαλαζοπράσινο μαγιό.

«Βγαίνουν μαζί και διασκεδάζουν», δήλωσε μία πηγή στο People. «Έχουν κάτι καλό… Δεν υπάρχει άγχος. Ο Μπραντ το απολαμβάνει» πρόσθεσε. Το άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός δεν βλέπει κάποια άλλη αυτή την περίοδο και η 32χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του.

«Περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με την Ινές. Είναι πολύ ευτυχισμένος» σημείωσε. Η απόδρασή τους έρχεται μόλις δύο εβδομάδες αφότου η Ντε Ραμόν γιόρτασε μαζί με τον ηθοποιό τα 59α γενέθλιά του στο Χόλιγουντ.

Το People επιβεβαίωσε τον Νοέμβριο ότι ο Πιτ και η ντε Ραμόν «έβγαιναν ραντεβού για μερικούς μήνες». Φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί στις 13 Νοεμβρίου στο πλευρό της Σίντι Κρόφορντ και της Ράντι Γκέρμπερ στα παρασκήνια σε μια συναυλία του Bono στο Orpheum Theatre του Λος Άντζελες.

Η ντε Ραμόν  χώρισε από τον σύζυγό της, τον πρωταγωνιστή των Vampire Diaries, Πολ Γουέσλι, νωρίτερα το 2022.

Η 32χρονη συνόδευσε τον Μπραντ Πιτ σε ένα afterparty για τη νέα του ταινία «Babylon» στις 15 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, μια πηγή της βιομηχανίας μόδας κοντά στην ντε Ραμόν είπε στο People ότι ο Πιτ «είναι ξεκάθαρα πολύ ερωτευμένος, δεδομένου ότι την έφερε στην πρεμιέρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις