Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Δεν είναι καθόλου εύκολο - Μπορείτε να βρείτε το ελικόπτερο σε 5 δευτερόλεπτα;


 Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση αποτελεί μεγάλη πρόκληση, καθώς εύκολα μπορεί να σας ξεγελάσει.  Οι χρήστες του διαδικτύου ξετρελαίνονται με τις οπτικές ψευδαισθήσεις, καθώς λύνοντας τους γρίφους ακονίζουν το μυαλό τους και δοκιμάζουν την παρατηρητικότητά τους και τις δεξιότητές τους στην επίλυση προβλημάτων.

Στην φωτογραφία, που κοινοποιήθηκε αρχικά στο Reddit, πρέπει να εντοπίσετε ένα ελικόπτερο που υπάρχει κάπου στην εικόνα. Έχετε μόνο 5 δευτερόλεπτα. «Πώς είναι δυνατόν να μην μπορώ να βρω ένα ελικόπτερο, δεν είναι μυρμήγκι» θα αναρωτηθούν πολλοί. Κι όμως, παρότι μιλάμε για ένα… μεγάλο αντικείμενο, είναι πολύ καλά κρυμμένο στη φωτογραφία.  Δεν είναι καθόλου εύκολο.

Για να βρείτε το ελικόπτερο εντός του χρονικού ορίου, εξετάστε προσεκτικά όλα τα σημεία της εικόνας και αναζητήστε οτιδήποτε μοιάζει με σχήμα ελικοπτέρου.  Το ελικόπτερο έχει γίνει “ένα” με το τοπίο.

οπτική ψευδαίσθηση
Reddit

Spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Το μπεζ χρώμα του βράχου και του ελικοπτέρου δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση καθιστώντας δύσκολο τον εντοπισμό του με την πρώτη ματιά.

Μερικοί από εσάς μπορεί ακόμα να το ψάχνετε. Όμως ο χρόνος τελείωσε….

Θέλετε να μάθετε πού βρίσκεται;

Το ελικόπτερο φαίνεται να πετάει λίγο πιο πάνω από το μέσο της εικόνας. Είναι μέσα στον κόκκινο κύκλο, αν… ακόμα δεν μπορείτε να το εντοπίσετε.

οπτική ψευδαίσθηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις