Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ - Της «έταξαν» μεσοθεραπεία και Kατέληξε στο vοσοκομείο - Eiδε το πρόσωπο της να παραμορφώνεται

 Eiδε το πρόσωπο της να παραμορφώνεται

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες καταγγελίες για το ινστιτούτο που εξαπατούσε ανυποψίαστους πελάτες στους οποίους αντί για μπότοξ και υαλουρονικό έκανε ενέσεις με φυσιολογικό ορό και τζελ για υπερήχους.

Στο Live News μίλησε αποκλειστικά μια ακόμη γυναίκα, που είδε το πρόσωπο της να παραμορφώνεται, να βγάζει κοκκινίλες στα μάγουλα της και να αρχίζει να πρήζεται.

Η γυναίκα έδωσε 100 ευρώ για να κάνει μπότοξ. Την τελευταία στιγμή το μετάνιωσε γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά και τελικά την πάτησε, όταν ζήτησε τα χρήματά της πίσω και την έπεισαν να κάνει τελικά, μεσοθεραπεία… «μαϊμού».

«Λέει «θα σας κάνω εγώ μια θεραπεία, εγώ έχω κάνει με πολύ γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς δίπλα». Μου κάνανε μια μεσοθεραπεία τέλος πάντων και κατά τις 9 η ώρα το βράδυ αρχίζουν τα μάγουλά μου να καίγονται. Μιλάω με τον γιατρό, λέω «γιατρέ έτσι κι έτσι, καίγονται τα μάγουλά μου, άρχισα, όλο, πρήζομαι». Μου λέει «πάρε δύο κορτιζόνες των 16mg…». Το πρωί 4μιση η ώρα, ξυπνάω, το πρόσωπό μου είναι και οι δύο μου μεριές πρησμένες, φουσκωμένες, δεν γνωρίζω τον εαυτό μου. Με πιάνει σοκ. Τρέχουμε στο νοσοκομείο, έπαθα φλεγμονή. Μου κάνανε φλεγμονή», κατήγγειλε το θύμα.

Η καταγγελία της γυναίκας αυτής στο Live News, είναι ωστόσο πολύ σοβαρή. Κάνει λόγο για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία, καθώς όπως αναφέρει, τα στοιχεία του άνδρα που της συστήθηκε ως πλαστικός χειρουργός, αντιστοιχούν σε άλλον γιατρό.

«Αυτός ο γιατρός που με εξυπηρέτησε, δεν φαίνεται πουθενά, σαν πλαστικός χειρουργός. Σ’ αυτό το όνομα είναι άλλος. Αυτός που δηλώνει, είναι άλλο πρόσωπο. Και το τηλέφωνο, με τον αριθμό τηλεφώνου και το νούμερο μας βγάζει άλλο πρόσωπο, γιατρό πλαστικό… Καμία σχέση με το πρόσωπο που δηλώνει το όνομα σαν βασικός χειρουργός. Παραποίηση και πλαστογραφία. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι ο Νίκος αυτός, με το τηλέφωνό του και το πρόσωπο του Νίκου να είναι άλλο κι εσύ να είσαι κάποιος άλλος».

«Παίζουν με τη ζωή μας»

Και οι δύο αυτές γυναίκες θέλησαν να κάνουν ενέσιμες θεραπείες στο πρόσωπό τους λίγο πριν από τις γιορτές, έχοντας δει ελκυστικές προσφορές του συγκεκριμένου ινστιτούτου στο διαδίκτυο. Κατέληξαν όμως, και οι δύο στο νοσοκομείο, με τον τελευταίο μήνα να έχει μετατραπεί σε εφιάλτη.

«Από την ταραχή μου λιποθυμάω στο νοσοκομείο, με πιάνει κρίση, φοβήθηκα για κάτι μη αναστρέψιμο. Έπεσε το ζάχαρό μου, μου βάλανε δεξιά, αριστερά ορούς, η πίεσή μου έπεσε πάρα πολύ… Κρίση πανικού. Δεν μπορώ να σας περιγράψω. Και μετά από όλη την κορτιζόνη που έχω πάρει και όλη τη στενοχώρια που τράβηξα και το σοκ, γιατί ήμουν εγκλωβισμένη πάρα πολύ καιρό στο σπίτι μου, δεν μπορούσα να βγω, παθαίνω και έρπητα ζωστήρα», δήλωσε το θύμα.

Στις αρχές του μήνα, το συγκεκριμένο ινστιτούτο άλλαξε για 7η φορά ονομασία και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, τόσο με υποκαταστήματα στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

«Ένιωθα σαν να με είχαν χτυπήσει»

Η κυρία Μαρία βρέθηκε στο εν λόγω ινστιτούτο στις 9 Δεκεμβρίου. Της είχε γίνει προσφορά για υαλουρονικό και μπότοξ στην τιμή των 150 ευρώ, ενώ κατήγγειλε πως δεν ζήτησαν ποτέ το ιστορικό της.

«Την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν οι πόνοι στο πρόσωπό μου. Ένιωθα σαν να με είχαν χτυπήσει. Το πρόσωπο είχε οίδημα, ειδικά η δεξιά πλευρά. Πήγα στο νοσοκομείο και οι γιατροί προσπαθούσαν να καταλάβουν τι υλικό ήταν αυτό που είχαν χρησιμοποιήσει. Θεώρησαν ότι μπορεί να είχε γίνει αλλεργική αντίδραση και με πίεσαν να ρωτήσω το κέντρο τι υαλουρονικό είχαν βάλει. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι χρησιμοποίησαν από τα καλύτερα προϊόντα υαλουρονικού».

Η κυρία Μαρία έφυγε από το νοσοκομείο παίρνοντας αντιοβιοτικά και κορτιζόνη, ενώ όταν επικοινώνησε ξανά με το κέντρο αισθητικής δέχτηκε χλευασμό από τον υπάλληλο, λέγοντάς της πως «δεν έγινε και κάτι».

Η ίδια λαμβάνει ακόμα φαρμακευτική αγωγή, ενώ όπως λέει η ίδια το πρόβλημα δεν έχει υποχωρήσει ακόμα και χρειάζεται βαρύ μακιγιάζ για να καλύψει τα σημάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις