Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Πρίγκιπας Χάρι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της «καυτής» συνέντευξής του στο 60 Minutes


 Στην εκπομπή «60 Minutes» και στον δημοσιογράφο Άντερσον Κούπερ μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι, με την αφορμή της κυκλοφορίας του αυτοβιογραφικού του βιβλίου, «Spare» («ο εφεδρικός»).

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου και η εκπομπή θα βγει στον «αέρα» δύο ημέρες πριν. Το κανάλι CBS έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της συνέντευξης, στο οποίο βλέπουμε τον Χάρι να περπατά δίπλα στον δημοσιογράφο. Σύμφωνα με τη λεζάντα που το συνοδεύει, αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Το «Spare» έχει ειπωθεί ότι είναι γραμμένο με «ακατέργαστη, βαθιά ειλικρίνεια», και μεταφέρει τους αναγνώστες σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του 20ου αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη.


Το 416 σελίδων, βιβλίο του Χάρι γράφτηκε από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο JR Moehringer και θα μεταφραστεί σε 16 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Στο τρέιλερ του CBS, η συνέντευξη περιγράφεται ως «αποκαλυπτική» και η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι ως «εκρηκτική».


Η νέα συνέντευξη και το βιβλίο έρχονται, αφού ο Χάρι υποστήριξε στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix ότι ο Γουίλιαμ αθέτησε την υπόσχεσή του να μην διαρρέουν ιστορίες ή πληροφορίες ο ένας εναντίον του άλλου, αφού είδαν τις συνέπειες τέτοιων ενεργειών.

Η επερχόμενη αυτοβιογραφία του λέγεται πως είναι τόσο σκληρή απέναντι στον Γουίλιαμ, που οι δυο πρίγκιπες δεν θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά την κυκλοφορία του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις