Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Πιερία: 70χρονος «κυνηγός Mετάλλων» έκλεβε επί 13 μήνες από δύο αγροκτήματα που είχε βάλει στο... μάτι - Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς που έκαναν έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου δράστη


 Στο... μάτι είχε βάλει δύο αγροκτήματα στην Πιερία ένας 70χρονος «κυνηγός» μετάλλων και είχε τρυπώσει τουλάχιστον πέντε φορές σε αυτά, από τον Δεκέμβριο του 2021 ως και πριν από λίγες ημέρες, αρπάζοντας μεταλλικά αντικείμενα, βέργες και στηρίγματα συνολικής αξίας 3.100 ευρώ.

Οι κλοπές που διέπραξε, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου δράστη και βρήκαν ένα μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ' εξακολούθηση και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ηλικιωμένη έτρεψε σε φυγή διαρρήκτη

Παρόλο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, η ηλικιωμένη μητέρα ενός 61χρονου κατάφερε να τρέψει σε φυγή τον διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι του γιου της στο Πήλιο, το βράδυ της Δευτέρας! Μάλιστα, ο 35χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νοτίου Πηλίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις