Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ... AYTA TA ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ IOYNIO TOY 2020 Ο Philippe Douste-Blazy, γιατρός καρδιολογίας, πρώην υπουργός Υγείας της Γαλλίας...


 AYTA TA ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ IOYNIO TOY 2020

Ο Philippe Douste-Blazy, γιατρός καρδιολογίας, πρώην υπουργός Υγείας της Γαλλίας και υποψήφιος

για τη θέση του διευθυντή του ΠΟΥ το 2017, πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, αποκαλύπτει ότι σε μια πρόσφατη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών του 2020 στο Chattam House, τόσο οι συντάκτες του Lancet όσο και του New England Journal of Medicine δήλωσαν τις ανησυχίες τους για τις εγκληματικές πιέσεις της BigPharma στις εκδόσεις τους. 

Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που δεν είναι πια επιστήμη.

Δηλώνει ότι καθένας από τους συντάκτες χρησιμοποίησε τη λέξη «εγκληματικός» για να περιγράψει τη διάβρωση της επιστήμης.

Παραθέτει τον Δρ Ρίτσαρντ Χόρτον που θρηνεί για  την παρούσα επιστήμη:

''Εάν αυτό συνεχιστεί, δεν θα μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε άλλα δεδομένα κλινικής έρευνας, επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι τόσο οικονομικά ισχυρές, είναι σε θέση να μας πιέσουν να δεχτούμε έγγραφα που είναι προφανώς μεθοδολογικά τέλεια, αλλά το συμπέρασμά τους είναι αυτό που θέλουν οι φαρμακευτικές εταιρείες.''

Πόλεμος μεταξύ Χλωροκίνης και Ρεντεμσιβίρ.

Η Χλωροκίνη είναι 70 ετών δοκιμασμένο φάρμακο, αλλά το Ρεντεμσιβιρ είναι ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ του ΠΟΥ, Soros, Ιδρυμα Γκέιτς, ίδρυμα Κλίντον (CHAI), ΝΙΗ, ΦΑΟΥΣΤΙ.

Kαι σε αυτόν τον πόλεμο τα θύματα ήταν χιλιάδες αθώοι άνθρωποι.

Ο ΠΟΥ δεν παρασύρθηκε απο τα ''λάθος στοιχεία της μελέτης'', (εκείνη η ψεύτικη μελέτη ενάντια στην χλωροκίνη που την απἐσυραν)_η παράσυρση και η απόσυρση της μελέτης, είναι η στάχτη στα μάτια για να μην  αποκαλυφθούν ευρέως η σχέση του και η διαπλοκή του με την εταιρεία Gilead του φαρμάκου Redemsivir, με την διαπλοκή του με την Κίνα και τα ιδρύματα Σόρος και Κλίντον.

Απο τις 11 Φεβρουαρίου ήταν γνωστά, αλλά κανείς δεν άκουγε.

https://www.youtube.com/watch?v=ZYgiCALEdpE&t=1s

Το Lancet δημοσίευσε μια δόλια μελέτη: Ο συντάκτης την αποκαλεί «Τμήμα σφάλματος»

Στις 22 Μαΐου 2020, το The Lancet δημοσίευσε την μελέτη «Hydroxychloroquine or Chloroquine With or Without A Macrolide For Treatment of COVID-19: a Multinational Registry Analysis». 

Περιγράφηκε ως μια μελέτη παρατήρησης που υποτίθεται ότι περιελάμβανε περισσότερους από 96.000 νοσηλευμένους Covid-19 ασθενείς σε 671 νοσοκομεία σε έξι ηπείρους. 

Αυτό που δεν αποκαλύφθηκε είναι το γεγονός ότι οι δύο βασικοί συν-συγγραφείς έχουν σημαντικές, σχετικές οικονομικές συγκρούσεις συμφερόντων που μπορεί να έχουν προκαλέσει προκατάληψη στα αναφερόμενα ευρήματα.

Η βάση δεδομένων ανήκει στην Surgisphere Corporation, της οποίας ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, είναι ο Dr. Sapan Desai, ο οποίος είναι επικεφαλής και συν-συγγραφέας της μελέτης. 

Ο Δρ.  Desai αρνήθηκε να αποκαλύψει τα δεδομένα – για ανεξάρτητη επιβεβαιωτική επισκόπηση. 

Στην πραγματικότητα, αρνείται να προσδιορίσει τα συμμετέχοντα νοσοκομεία, ή ακόμα και τις χώρες.

Ο Δρ Mandeep Mehra, επικεφαλής συν-συγγραφέας είναι διευθυντής στο Brigham & Women’s Hospital, το οποίο είναι και ο χρηματοδότη της μελέτης.

Ο Δρ.Mehra και το The Lancet απέκρυψαν να αποκαλύψουν ότι το Νοσοκομείο Brigham συνεργάζεται με τη Gilead και διεξάγει επί του παρόντος ΔΥΟ προσπάθειες δοκιμών Remdesivir, του ανταγωνιστή της υδροξυχλωροκίνης για τη θεραπεία του COVID-19, το επίκεντρο της μελέτης.

Το τμήμα σφάλματος της περίφημης μελέτης που απέσυραν για την Χλωροκίνη λέγεται Gilead και Redemsivir

https://fytro.wordpress.com/

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΨΗΦΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

https://defyccc.com/

Ο Μπίλ Γκέιτς και ο Τζώρτζ Σόρος συνεργάζονται με την Κίνα για το redemsivir

https://halithheia.blogspot.com/

Είναι Το Remdesivir η Πραγματική Αιτία Των Παθήσεων COVID-19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις