Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

AYTO ΔΕΝ EINAI ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΜΑΣ KANEI!!! Στάζει Mέλι τώρα για τον Mητσοτάκη ο Kαρατζαφέρης λίγο πριν από τις εκλογές, και εγκώμια για τον πρωθυπουργό


 Επιμέλεια: Στράτος Ιωακείμ

Επανεμφάνιση του βετεράνου ακροδεξιού πολιτικού σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας με σχολιασμό

του πολιτικού σκηνικού, λίγο πριν από τις εκλογές, και εγκώμια για τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πολιτικός πατέρας τον Αδ. Γεωργιάδη, Μ. Βορίδη και Θ. Πλεύρη που δεν συμμετείχε στις δεύτερες εκλογές του 2015, όσο και στις τελευταίες, του 2019, είπε (ΣΚΑΪ) ότι ο «Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φύγει ψηλά» και τον χαρακτήρισε ως τον «πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε».

Η τοποθέτηση Καρατζαφέρη (σ.σ. που εδώ και καιρό, ενοχλημένος από τη φυγή στελεχών του στο κόμμα της Ν.Δ., είχε ανοίξε «πόλεμο» στο κυβερνών κόμμα) έρχεται να ενισχύσει την απομάκρυνση του Κυρ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. από το κέντρο και προφανώς να συγκρατήσει τις διαρροές ψηφοφόρων του κόμματος της Πειραιώς προς την Ελληνική Λύση του Κυρ. Βελόπουλου.

Η θέρμη που έδειξε στο πρόσωπο του πρωθυπουργού προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και των παρουσιαστών της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ που δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

«Ο Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του», ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης που προέβλεψε ότι «θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλου (σ.σ. πέρασε και αυτός από το «μεγάλο σχολείο» του ΛΑΟΣ) αμφισβητώντας κατά πόσο είναι Δεξιός και θυμίζοντας πως τον έφερε στο κόμμα του από το ΠΑΣΟΚ το 1996.

Οι δηλώσεις του Καρατζαφέρη έρχονται στον απόηχο του αποκλειστικού δημοσιεύματος του iEidiseis.gr ότι «ψήνεται» να κατέβει στις προσεχείς εκλογές, με το ερώτημα «με ποιον» ωστόσο να παραμένει ανοιχτό αν και έδειξε την προτίμησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις