Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Η πριγκίπισσα Azemah του Μπρουνέι παντρεύτηκε τον πρώτο εξάδελφό της

 


Η κόρη του σουλτάνου του Μπρουνέι, πριγκίπισσα Azemah, παντρεύτηκε με τον πρώτο της εξάδελφο σε μια τελετή-υπερπαραγωγή στο παλάτι του πατέρα της.

Η πριγκίπισσα Azemah και ο νέος της σύζυγος, πρίγκιπας Bahar ibni Jefri Bolkiah, ξεκίνησαν την εβδομάδα των γαμήλιων εορτασμών τους στο νησί Βόρνεο στη Νοτιοανατολική Ασία στις 8 Ιανουαρίου.

Ο πρίγκιπας Bahar είναι γιος του αδελφού του σουλτάνου, πρίγκιπα Jefri Bolkiah.



Οι εκδηλώσεις άρχισαν από την αίθουσα δεξιώσεων του παλατιού Istana Nurul Iman, της επίσημης κατοικίας του σουλτάνου, και ακολούθησαν επτά τελετές. Ανάμεσά τους ήταν η παραδοσιακή ανταλλαγή δώρων, η επίδοση των βασιλικών διακριτικών, η τριήμερη γαμήλια τελετή και η δεξίωση.

Η πριγκίπισσα Azemah του Μπρουνέι παντρεύεται τον πρώτο ξάδερφό της
Η νύφη ήταν εντυπωσιακή

Ο μικρότερος αδελφός της νύφης, ο πρίγκιπας Mateen, μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τον γάμο στο Instagram του με φωτογραφίες από την τελετή του Powdering και την τελευταία γαμήλια τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου.

«Τόσο χαρούμενος για την αγαπημένη μου μεγάλη αδελφή και την BJB», έγραψε δίπλα στις φωτογραφίες.


Ο Σουλτάνος ​​του Μπρουνέι έγινε ο μακροβιότερος μονάρχης στον κόσμο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο σουλτάνος ​​Hassanal Bolkiah δεν είναι μόνο ο απόλυτος μονάρχης του Μπρουνέι και ανώτατος ηγέτης της ισλαμικής πίστης, αλλά και ο πρωθυπουργός της χώρας, ο υπουργός Οικονομικών, ο Υπουργός Εξωτερικών και Εμπορίου, ο αρχηγός της αστυνομίας, ο υπουργός Άμυνας και διοικητής των ενόπλων δυνάμεων, ακόμη και καγκελάριος στο εθνικό πανεπιστήμιο.

Έχει προσωπική περιουσία που υπολογίζεται στα 27,7 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι από τους πλουσιότερους ηγεμόνες του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις