Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

BEPOIA: Όσα είπε στην απολογία της η 29χρονη - «Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, θα προσπαθούσα να το σώσω»

Βέροια: Τρεις ώρες παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε στον Αλιάκμονα το ίδιο της το παιδί και το άφησε αβοήθητο να πεθάνει.

Στο μυαλό της, όλα γίνονται από κάποιους, όπως λέει, που θέλουν να την εκδικηθούν και να την βάλουν στη φυλακή, ενώ επιμένει ότι δεν σκότωσε εκείνη το μωρό της.

«Δεν πέταξα στο ποτάμι το παιδί μου, δεν σκότωσα εγώ το παιδί μου. Μετανιώνω που δεν έκανα κάτι για να το βοηθήσω. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, τότε να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθούσα να το σώσω. Είμαι μια γυναίκα που δεν τελείωσα το σχολείο, δεν εργάζομαι και ζω με τον παππού, την μητέρα και τον αδελφό μου. Η οικογένειά μου με βοηθούσε να μεγαλώσω το παιδί μου. Σας ζητώ να μην με προφυλακίσετε και να εξεταστώ από γιατρό», δήλωσε η 29χρονη στην απολογία της.

Ο ανακριτής όμως, δεν πείστηκε. Έκρινε ότι πρέπει να φυλακιστεί ώσπου να γίνει το δικαστήριο και έδωσε την εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο στη Θεσσαλονίκη.

Βέροια: Ο πατέρας του βρέφους που πνίγηκε στον Αλιάκμονα επισκέφθηκε το μνήμα του

Συντετριμμένος, σήμερα το πρωί, ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που πνίγηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια καθώς η ίδια του η μητέρα κατηγορείται ότι το πέταξε, επισκέφθηκε το μνήμα του. Το μωρό σήμερα θα γινόταν ενός έτους και ο ίδιος δεν πρόλαβε να το αποχαιρετήσει.

«Για την ημέρα της κηδείας του ενημερώθηκα από έναν φίλο μου, από συγγενικά πρόσωπα όχι. Της άφησα ένα σημείωμα που λέει «Στην αγαπημένη μου κόρη, θα σ’ αγαπώ για πάντα» το οποίο συνοδεύεται από λίγα λουλούδια και ένα κουκλάκι που είναι για μωράκια» ανέφερε ο πατέρας του μωρού στον Alpha και την εκπομπή Tlive.

Επίσης, αναφορικά με τη γνωριμία του με την 29χρονη, ο πατέρας του μωρού δήλωσε πως «έγινε η πράξη, γνωριστήκαμε και μου είπε ξαφνικά ότι ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα και ότι το παιδί ήταν δικό μου. Δεν είχαμε κοντινές επαφές. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μετά από έναν μήνα πήρα την απόφαση να πω ότι δεν θέλω να το αφήσω στο έλεος του Θεού και έκανα τεστ DNA. Με αυτό το τεστ αποδείχθηκε ότι είμαι ο πατέρας. Έτσι ξεκίνησα τις διαδικασίες για να αναλάβω τις ευθύνες».

«Έκανα τα πάντα για το παιδί, ήθελα να το αναγνωρίσω και σήμερα 5/1/2023 το παιδί μου βρίσκεται εδώ. Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της… Είχα ετοιμάσει το δωμάτιό της, προς Θεού. Γενικά, στο σύνολό του πάνω από 20-25 ημέρες δεν είχε διανυχτερεύσει στο σπίτι μου» πρόσθεσε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις