Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Συγκλονιστική εργαστηριακή διερεύνηση και ανάλυση των εμβολίων για τον κορωνοϊό - Επιτέλους, ένας αμερόληπτος παθολόγος πήρε ένα εμβόλιο στο εργαστήριο για να δείξει τι ακριβώς προκαλεί «το μυστήριο των ελαστικών θρόμβων»


 Στις 12 Δεκεμβρίου 2022, το The Highwire δημοσίευσε μια συναρπαστική και συγκλονιστική εργαστηριακή έρευνα για τα εμβόλια του κορωνοϊού. Ο Ντελ Μπίγκτρι ξεκινά την εκπομπή του εξετάζοντας μερικά από τα πολλά ευρήματα που βρέθηκαν μέσα σε ανθρώπινους οργανισμούς, όπως δείχνουν διάφορα πλάνα, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν γραφίτη στα φιαλίδια, ενώ άλλοι έχουν ανακαλύψει κάτι που μοιάζει με νανοτεχνολογία και παράσιτα.

«Μερικά από αυτά που φαινόντουσαν παράλογα, μερικά από αυτά πάλι, όχι», λέει ο Μπιγκτρι. «Δεν μου αρέσει να αναφέρω κάτι που δεν ξέρω, ειδικά αν δεν ξέρω από πού προέρχονται οι πληροφορίες…Δεν εμπιστεύομαι τους ειδικούς μόνο και μόνο επειδή μου λένε ότι είναι ειδικοί. Θέλω να δω την επιστήμη, θέλω να δω τα αποδεικτικά στοιχεία, θέλω να δω πώς γίνεται… Έτσι, επικοινώνησα με τον Δρ. Ράιαν Κόουλ, έναν παθολόγο που μου έχει αποδείξει ότι είναι άψογος στη δουλειά που κάνει. Είναι αμερόληπτος.

Και του είπα, «Θα μου κάνεις μια χάρη; Μπορούμε να έχουμε στην κατοχή μας μερικά από αυτά τα εμβόλια; Θέλω να έρθω στο εργαστήριο. Θέλω να το δω με τα μάτια μου. Μπορούμε να φέρουμε μερικές κάμερες και να κάνουμε μια πραγματική έρευνα;».

Το μυστήριο των «ελαστικών θρόμβων»

Ο Κόουλ συμφώνησε και αυτή η μαγνητοσκοπημένη έρευνα είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο. Ο Κόουλ ξεκινά δείχνοντας πώς μοιάζουν μερικοί από τους λευκούς ελαστικούς θρόμβους που μοιάζουν με καουτσούκ κάτω από το μικροσκόπιο και διαφάνειες που δείχνουν την κατανομή της πρωτεΐνης ακίδας σε διάφορους ιστούς.

Αρκετοί ταριχευτές ανέφεραν ότι τραβούσαν σαν σχοινιά αυτά τα ελαστικά αντικείμενα από νεκρούς που είχαν εμβολιαστεί και ήταν κάτι που δεν το είχαν δει ποτέ ξανά. Ο Κόουλ συμφώνησε ότι αυτοί οι θρόμβοι είναι κάτι ολοκαίνουργιο.

Ο ίδιος περιγράφει αυτούς τους λευκούς ελαστικούς θρόμβους ως «ένα υλικό αμυλοειδούς τύπου» που προκαλείται από την πρωτεΐνη ακίδας, η οποία είναι στην πραγματικότητα μια γλυκοπρωτεΐνη. Αναφέρει μια μελέτη  από τον Αύγουστο του 2021 που διεξήγαγε η μοριακή βιολόγος Ρέσια Πρετόριους και η ομάδα της, στην οποία περιγράφεται η εύρεση «επίμονων μικροθρόμβων πλάσματος στην κυκλοφορία που είναι ανθεκτικοί στην ινωδόλυση» σε ασθενείς με μακροχρόνιο COVID-19 και σε αυτούς που έχουν λάβει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Τους αναφέρει ως «ανώμαλους αμυλοειδής μικροθρόμβους». Συνοψίζοντας, αυτό που ανακάλυψε ήταν ότι ακόμη και όταν έβγαλε τα αιμοπετάλια από το αίμα, μόλις πρόσθεσε πρωτεΐνη ακίδας, οι πρωτεΐνες εξακολουθούσαν να κολλούν μαζί, σχηματίζοντας μάζες και διαδικασίες που κανονικά θα διασπούσαν έναν θρόμβο αίματος και δεν θα λειτουργούσαν σε καμία περίπτωση με αυτόν τον τρόπο.

Τα εμβόλια του κορωνοϊού υπό το μικροσκόπιο

Στη συνέχεια, ο Κόουλ έθεσε τα εμβόλιο για τον κορωνοϊό υπό το μικροσκόπιο. Το πρώτο ήταν της Janssen, το οποίο έχει κάτι που μοιάζει με συντρίμμια μέσα του, συμπεριλαμβανομένου, ενδεχομένως, ενός θραύσματος γυαλιού. Όπως σημειώνει ο Κόουλ, όταν η παραγωγή αυξάνεται στις τρέχουσες ταχύτητες με τις οποίες παράγονται αυτές οι δόσεις, δεν υπάρχει πραγματικά καμία εγγύηση καθαρότητας των εμβολίων.

Όπως ίσως θυμάστε, τον Αύγουστο του 2021, η Ιαπωνία απέρριψε 1,63 εκατομμύρια δόσεις εμβόλιο mRNA της Moderna λόγω μόλυνσης. Πέρυσι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) εξέφρασε επίσης ανησυχία για τα φιαλίδια που είχαν καθαρότητα μόνο 50% έως 55%.

Αυτή η ακαθαρσία σημαίνει επίσης ότι μπορεί να λαμβάνετε κατακερματισμένο RNA, σε αντίθεση με το πλήρες RNA, το οποίο μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς το βραχυμένο RNA μπορεί να καταλήξει να παράγει ατελείς πρωτεΐνες. Από τα φιαλίδια της Pfizer, ορισμένα περιείχαν επίσης μη αναγνωρίσιμα σωματίδια, μερικά από τα οποία ήταν κολλημένα μεταξύ τους.

Τούτου λεχθέντος, εκεί όπου άλλοι βλέπουν τη νανοτεχνολογία – τετράγωνα αντικείμενα που μοιάζουν με μικροτσίπ για παράδειγμα- ο Κόουλ βλέπει στοιβαγμένη χοληστερόλη. Έτσι, ενώ υπάρχουν συντρίμμια (που είναι αρκετά άσχημα) δεν αποδίδει τα ευρήματα αυτά σε θεωρίες ότι τα εμβόλια περιλαμβάνουν νανοτεχνολογία.

Μερικοί έχουν επίσης ανακαλύψει κάτι που μοιάζει με παράσιτα, αλλά, σύμφωνα με τον Κόουλ, είναι μικροοργανισμοί, που βρίσκονται στο κάτω μέρος των φύλλων. Θεωρεί ότι είναι μια ακαθαρσία που εφαρμόστηκε στο υγρό ή στο γυαλί κατά τη διαδικασία της έρευνας. Ο Μπιγκτρι συνόψισε τα ευρήματά του λέγοντας:

«Καθώς εξετάσαμε όλα τα διαφορετικά εμβόλια, ένα από τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε είναι ότι πρόκειται απλώς για ένα απίστευτο μπέρδεμα, κάτι σαν ρώσικη ρουλέτα. Υπήρχαν εμβόλια που φαινόταν ότι δεν είχαν σωματίδια, σχεδόν τίποτα, έμοιαζαν απλά σαν ένα σφηνάκι με φυσιολογικό ορό. Και αμέσως μετά έβλεπες εμβόλια που ήταν απλά γεμάτα με όλα τα είδη των πραγμάτων, ότι μπορείς να φανταστείς. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η κατασκευή τους είναι εντελώς ασυνεπής, βιαστική και επικίνδυνη».

Ο Κόουλ συμφώνησε:

«Συμφωνώ 100%. Κάποιοι κατασκευαστές εμβολίων, κάποιοι εργαζόμενοι είναι πιο συγκεντρωμένοι, άλλοι λιγότερο, και έτσι οδηγούμαστε σε αυτά που μόλις είδαμε, τίθεται όμως ένας ερώτημα. Ο FDA επιθεωρεί κάθε εγκατάσταση φαρμακευτικής; Όχι. Και αυτά γίνονται σε όλο τον κόσμο και αυξήθηκαν τόσο γρήγορα. Δεν ήταν καλή η διαδικασία παραγωγής… Και αυτήν ήταν μια ολοκαίνουργια διαδικασία που χρησιμοποιούν ακόμα και τώρα σε μαζική κλίμακα, χωρίς καμία απολύτως εγγύηση ασφαλείας».

Κορωνοϊός και ουσίες του εμβολίου αναλύονται με μαζική φασματοσκοπία

Τα εμβόλια αναλύθηκαν επίσης χρησιμοποιώντας φασματοσκοπία μάζας, η οποία αποκάλυψε την παρουσία μεταλλικών σωματιδίων, όπως αλουμίνιο, πυρίτιο, μαγνήσιο, χλωριούχο νάτριο, ασβέστιο, τιτάνιο και σίδηρο. Ο Κόουλ αναφέρει έρευνα που δείχνει ότι ορισμένα από αυτά τα μέταλλα προέρχονται από τη βελόνα που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του υγρού από το φιαλίδιο, επομένως μπορεί να αποτελούν ή να μην αποτελούν μέρος της πραγματικής φόρμουλας στο φιαλίδιο.

Βρήκαν επίσης μαζικές ποσότητες πολυαιθυλενογλυκόλης (PEG) στα διάφορα φιαλίδια. Το PEG, το οποίο επικαλύπτει και προστατεύει το mRNA, είναι αυτό που προκαλεί αναφυλακτικό σοκ σε μερικούς ανθρώπους, καθώς η ευαισθησία και οι αλλεργίες στο PEG είναι γνωστές στο ευρύ κοινό. Χειρότερο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το PEG παρεμποδίζει επίσης τη σωστή ανοσοαπόκριση.

«Οι κακές, ασυνεπείς διαδικασίες κατασκευής έχουν ως αποτέλεσμα τα εξαιρετικά ποικίλα και διαφορετικά περιεχόμενα από τη μια παρτίδα ή ένα φιαλίδιο στην άλλη».

Εάν έχετε την ατυχία να πάρετε ένα φιαλίδιο με PEG, ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών όπως αναφυλακτικό σοκ και απορρυθμισμένη ανοσολογική απόκριση είναι μεγαλύτερος από ό,τι εάν λάβετε ένα φιαλίδιο με την κατάλληλη ποσότητα ή μικρότερο από αυτό που απαιτεί η συνταγή. Και πάλι, είναι ένα σημάδι κακών, ασυνεπών διαδικασιών παραγωγής με αποτέλεσμα τα περιεχόμενα να ποικίλλουν πολύ από τη μια παρτίδα ή φιαλίδιο στην άλλη. Συγκεκριμένα, δεν βρέθηκε γραφένιο σε κανένα από τα 100 φιαλίδια που εξετάστηκαν. Ο Κόουλ εξηγεί:

«Αυτές οι μικρές νιφάδες που βλέπαμε, αυτές οι μικρές γραμμές και τα αιωρούμενα πράγματα, αυτά είναι τρία πράγματα: κρύσταλλοι χοληστερόλης — υπάρχει μια απότομη αύξηση της χοληστερίνης σε μερικά από αυτά τα γραφήματα προδιαγραφών μάζας — … αλάτι και μερικά σάκχαρα… Η προδιαγραφή μάζας έδειξε ότι αυτό ήταν.

Αυτά τα φιαλίδια έχουν περιεκτικότητα σε λιπίδια. Έχουν περιεκτικότητα σε πολυαιθυλενογλυκόλη σε ποικίλες αναλογίες. Έχουν άλατα, έχουν σάκχαρα. Έχουν γενετικό υλικό… και μερικές παρτίδες είχαν κάποιους μολυσματικούς παράγοντες…

Υπάρχει νανοσωματίδιο λιπιδίου και μια αλληλουχία γονιδίων που κάνει το σώμα σας να παράγει μια ξένη πρωτεΐνη. Αυτά τα δύο πράγματα είναι απαραίτητα και επαρκή για να προκαλέσουν βλάβη. Σίγουρα, θέλετε ένα αγνό προϊόν, αλλά αυτά είναι τα δύο επιβλαβή πράγματα. Το λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι υπερφλεγμονώδες και μπορεί να είναι τοξικό.

Όταν σχεδιάστηκε, φτιάχτηκε για να δοθεί μια φορά. Μελέτες για τη χορήγηση του δύο, τρεις, τέσσερις φορές δεν υπάρχουν σε ανθρώπους. Έτσι, η αθροιστική τοξικότητα του ίδιου του νανοσωματιδίου είναι ανησυχητική.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι [ότι] όσο περισσότερο από αυτό το γονίδιο εισχωρείτε στα κύτταρά σας που συνεχίζει να παράγει μια πρωτεΐνη που έχει γνωρίσει αμέτρητες παρενέργειες, τόσο σκουραίνουν τα πράγματα για τον οργανισμό… Αυτήν είναι η τοξική πρωτεΐνη ακίδας. Αυτό έχει σημασία.»

Το μεγάλο σοκ

Το πραγματικό σοκ ήρθε προς το τέλος, όπου πήραν μια σταγόνα από το αίμα του Μπιγκτρι, ο οποίος δεν έχει εμβολαστεί, και στη συνέχεια πρόσθεσαν μια σταγόνα από το «εμβόλιο του COVID». Η διαφάνεια που δεν περιέχει τίποτα άλλο εκτός από το αίμα του μη εμβολιασμένου Μπιγκτρι φαίνεται απολύτως φυσιολογική, με ωραία κύτταρα σε σχήμα ντόνατ.

Οι διαφάνειες στις οποίες προστέθηκε μια σταγόνα από το «εμβόλιο» για τον COVID δείχνουν αξιοσημείωτες ασυνέπειες. Σε μια διαφάνεια, στην περιοχή που ακουμπούσε το υγρό, τα ερυθρά αιμοσφαίρια έμοιαζαν σαν να είχαν εξατμιστεί. Σύμφωνα με τον Κόουλ, τα κύτταρα ήταν βασικά «αιμοσφαιριωμένα».

Η αιμοσφαιρίνη μόλις εξαφανίστηκε. Ως αποτέλεσμα αυτού, τα κύτταρα έγιναν λευκά, γεγονός που τα κάνει να φαίνεται σαν να εξατμίστηκαν. «Αυτό απλώς αποδεικνύει ότι πολλά από αυτά τα φιαλίδια είναι πολύ, πολύ ερεθιστικά στο προ-μίγμα τους… Όλα επιστρέφουν πάλι στην κουβέντα που κάναμε για την καθαρότητα και τη συνέπεια της κατασκευής», λέει ο Κόουλ. Τα αιμοσφαίρια συσσωρεύονταν επίσης προς το εξωτερικό της σταγόνας, πολλά διπλώνονταν μαζί και τα εχινοκύτταρα ήταν ορατά. Όπως εξηγεί ο Κόουλ:

«Άλλαξε αμέσως το pH του εσωτερικού τους. Αυτές είναι μικρές σταγόνες πρωτεΐνης στη μεμβράνη του ερυθροκυττάρου, επειδή το ερυθρό αιμοσφαίριο τις έχει περιλάβει… Όλα αυτά τα μικρά ”δάχτυλα”, δεν είναι πρωτεΐνη ακίδας. Αυτός είναι ένας άλλος μύθος.

Αλλά αυτό είναι συναρπαστικό, γιατί άλλαξε αμέσως το pH του εσωτερικού του κυττάρου. Και προκάλεσε μια μαζική εκροή υγρού από το εσωτερικό του κυττάρου προκαλώντας όλη αυτή την αναδίπλωση της κυτταρικής μεμβράνης. Αυτό είναι άγριο.

Ήταν σχεδόν στιγμιαίο, και είναι παντού. Αυτά τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι πλέον μη λειτουργικά ερυθρά αιμοσφαίρια. Δεν πρόκειται να φέρουν ούτε ένα ίχνος οξυγόνου. Τώρα το σώμα σας πρέπει να αποφασίσει τι να κάνει και έχει μια φλεγμονώδη αντίδραση, γιατί τώρα πρέπει να τα καταβροχθίσει».

Αυτή η τεχνολογία πρέπει να σταματήσει

Κλείνοντας, ο Κόουλ λέει:

«Για να επιστρέψουμε στο βασικό σημείο, θα προσπαθήσουν να κάνουν νανοσωματίδια λιπιδίων συν γονίδια γρίπης, συν γονίδια RSV για όλες αυτά τα εμβόλια στο μέλλον. Γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό ήταν ένα αποτυχημένο πρόγραμμα «εμβολιασμού», δεν θεωρούνται καν εμβόλια. Έχουν μια τεχνολογία που είναι επιβλαβής. Τα ανθρώπινα κύτταρα προορίζονται να παράγουν ανθρώπινες πρωτεΐνες. Τα ανθρώπινα κύτταρα δεν προορίζονταν να παράγουν ξένες τοξικές πρωτεΐνες.

Τα παραδοσιακά εμβόλια δεν το κάνουν αυτό. Το σώμα σας θέλει να φτιάξει τη δική του πρωτεΐνη, όχι πρωτεΐνη γρίπης, όχι πρωτεΐνη RSV, καμία άλλη ιική πρωτεΐνη, όχι πρωτεΐνη SARS-CoV-2. Αυτή η πλατφόρμα έχει αποδειχθεί επαρκώς επικίνδυνη ώστε όχι μόνο πρέπει να σταματήσουν οι ενισχυτικές δόσεις για τον COVID, αλλά και η ίδια η πλατφόρμα και η τεχνολογία…

Βλέπουμε ήδη αρκετά πράγματα να πάνε στραβά. Νομίζω ότι αυτό είναι το μήνυμα προς την ανθρωπότητα, τους ρυθμιστικούς φορείς, τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είναι πρόθυμοι να παρέμβουν και να εμποδίσουν τη ρυθμιστική διαφθορά… Ας σταματήσουμε αυτά τα προγράμματα. Ας συνεχίσουμε να κάνουμε σωστή επιστήμη και να μην βιαζόμαστε να παράγουμε επιστήμη για τα λεφτά, για την προσωπική μας αναγνώριση ή για άλλα συμφέροντα.

Θυμάστε τα λόγια της εκπροσώπου της Pfizer στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή; «Δουλεύαμε πιο ταχύτατα, πιο γρήγορα από την εξέλιξη επιστήμης για να την προφτάσουμε». Η καλή επιστήμη δεν βιάζεται. Και το στέλεχος της Pfizer ουσιαστικά είπε ότι «κατασκευάζαμε το αεροπλάνο ενώ προσπαθούσαμε να το κάνουμε να πετάξει». Πόσο θλιβερό. Και ήταν περήφανη για αυτό. Όχι, δεν το κάνεις αυτό στους συνανθρώπους σου. Και δεν είναι αυτό που κάνουμε στην ιατρική και την ασφάλεια».

Ο Μπίγκτρι προσθέτει:

«Διακόψαμε αυτά τα προγράμματα γονιδίων πολλές φορές. Τους σταμάτησαν γιατί προκαλούσαν πολύ καρκίνο. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα με αυτήν την τεχνολογία.

Έχει διακοπεί για όλους αυτούς τους λόγους, επομένως θα έπρεπε να ανησυχούμε πολύ [για] τη χρήση του ως εμβόλιο. Σίγουρα δεν έπρεπε να το είχαμε βιαστεί. Αντίθετα, το βάλαμε μπροστά σε ένα σωρό «νηπιαγωγούς» που δεν ξέρουν τίποτα για το τι βλέπουν, και το ενέκριναν…

[T]κάτι δεν πάει καλά. Και όταν ακούμε τον Έντουαρντ Ντάουντ, οι αναλογιστές ασφάλισης υποχωρούν λόγω της αύξησης της θνησιμότητας από κάθε αιτία. Όλα αυτά συμβαίνουν και κυριολεκτικά θέλουν να επιταχύνουν ένα σύστημα όπου μπορούν απλώς να αρχίσουν να τα χτυπούν [χωρίς] δοκιμές ασφαλείας. Αυτή είναι μια ταινία. Αυτό είναι ένα καρτούν. Πώς συμπεριφέρονται έτσι οι πραγματικοί άνθρωποι; … Αυτές είναι άκρως επιζήμιες επιλογές που γίνονται».

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο

Τι να κάνετε αν έχετε εμβολιαστεί

Εάν έχετε κάνει ήδη ένα ή περισσότερα εμβόλια, σταματήστε τώρα και μην κάνετε άλλα. Αυτό είναι το βήμα Νο. 1. Εάν αντιμετωπίζετε συμπτώματα μετά το τρέμουλο, φροντίστε να ανατρέξετε στο  πρωτόκολλο μετά τον τραυματισμό από εμβόλια, της Συμμαχίας Κριτικής Φροντίδας COVID-19 (FLCCC) της Frontline.

Τα φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν στην αναστολή, την εξουδετέρωση και την εξάλειψη της πρωτεΐνης ακίδας έχουν επίσης αναφερθεί από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας. Οι αναστολείς που εμποδίζουν τη δέσμευση της πρωτεΐνης ακίδας στα κύτταρά σας περιλαμβάνουν το Prunella vulgaris (βουτυρόχορτο), το τσάι από πευκοβελόνα, το emodin, την ινδική πασχαλιά, το εκχύλισμα πικραλίδας και το φάρμακο ιβερμεκτίνη. Ο Δρ Πιέρ Κόρι, του FLCCC, πιστεύει ότι η ιβερμεκτίνη μπορεί να είναι η καλύτερη προσέγγιση για τη δέσμευση της κυκλοφορούσας πρωτεΐνης ακίδας.

Οι εξουδετερωτές πρωτεΐνης ακίδας, οι οποίοι την εμποδίζου να βλάψει τα κύτταρα, περιλαμβάνουν N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC), γλουταθειόνη, τσάι μάραθου, τσάι από αστεροειδή γλυκάνισο, τσάι από πευκοβελόνα, τσάι comfrey και βιταμίνη C.

Η χρονικά περιορισμένη διατροφή (TRE)  μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξάλειψη των τοξικών πρωτεϊνών διεγείροντας την  αυτοφαγία και η νατοκινάση, μια μορφή σόγιας που έχει υποστεί ζύμωση και είναι χρήσιμη για τη μείωση των θρόμβων αίματος. Αρκετές πρόσθετες θεραπείες αποτοξίνωσης μπορούν να βρεθούν στο World Council for Health Reveals Spike Protein Detox.

Βιβλιογραφικές αναφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις