Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Παραδομένο το ανατ. Αιγαίο στους μουσουλμάνους εποίκους: Eκρηκτική άνοδος των λαθραίων μεταναστών που φτάνουν στα νησιά - Αρνείται πεισματικά κυβέρνηση να ελέγξει την κατάσταση


 Χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο η χώρα παραδίδεται για ακόμη μια φορά στο έλεος των αλλοδαπών μουσουλμάνων εποίκων, οι οποίοι καταφθάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα μαζικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η κυβέρνηση ανίκανη να περιφρουρήσει τα σύνορα (είτε θαλάσσια, είτε χερσαία) λόγω φοβικών συνδρόμων έναντι της Τουρκίας και των ΜΚΟ, έχει παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των Τούρκων και των μουσουλμάνων εποίκων που καταφθάνουν μαζικά αποβιβαζόμενοι σε ελληνικό έδαφος.

Μόνο τον  Δεκέμβριο οι αφίξεις μουσουλμάνων εποίκων  έχουν λάβει εκρηκτικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα από τις 1 έως και  31 Δεκεμβρίου αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα   στα νησιά 1933 μουσουλμάνοι έποικοι.

Από αυτούς 757 στην Λέσβο, 495 στην Κω, 219 στη Σάμο, 169 στη Χίο, 97  έφτασαν μέχρι την Κεά, 60 μέχρι την Καλαμάτα, 71 στη Ρόδο, 27 στην Ικαρία, 22 στη Λέρο και 16 στην Πάτμο. Και αυτά είναι μόνο τα επίσημα στοιχεία. Στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι κατά πολύ χειρότερη.

Όλα αυτά την ώρα που ο υπουργός «Μετανάστευσης» Νότης Μηταράκης στις 25 Δεκεμβρίου δήλωνε, ότι ούτε λύγο, ούτε πολύ ότι το μεταναστευτικό έχει… λυθεί!

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος  στους λαθροδιακινητές, επισήμανε πως «υπάρχουν κυκλώματα που βγάζουν χρήματα, είτε εγκληματικές οργανώσεις, είτε ΜΚΟ.

Έχουμε, ωστόσο, μειωμένες ροές την τελευταία τριετία, από 92.000 άτομα που έμεναν σε 133 δομές, πλέον ζουν 15.000 σε 33. Θυμάστε την Ειδομένη και τη Μόρια.

Από όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, έχουν φύγει από τη χώρα πολλοί περισσότεροι μετανάστες από όσοι έχουν έρθει.

Όσα κυκλώματα υπάρχουν, παρακολουθούνται από την αστυνομία. Νιώσαμε στα νησιά μας τη μεταναστευτική κρίση.

Η παλιά δομή στο Βαθύ Σάμου είναι πλέον πίσω στον δήμο» είχε πει.

Κλειστές δομές δεν υπάρχουν, όποιος θέλει να μπει στη χώρα μπορεί να το κάνει όποτε και όπως θέλει, απελάσεις δεν γίνονται και η ειοβολή των νέων μουσουλμάνων εποίκων συνεχίζεται χωρίς σταματημό και θα συνεχίζεται και για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον, τη στιγμή που ο ελληνικός πληθυσμός αποδεκατίζεται από την υπογεννητικότητα.

Ποιο μέλλον μπορεί να έχει αυτή η χώρα πλέον;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις