Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

BOMBA - Έτοιμο το πόρισμα της ΑΔΑΕ: Επιβεβαίωσε τις παρακολουθήσεις Α/ΓΕΕΘΑ και Κ.Χατζηδάκη - Tο Mαξίμου θα κάνει τα πάντα να μη δημοσιοποιηθεί πριν τις εκλογές


 Το πόρισμα της ΑΔΑΕ που επιβεβαιώνει τις παρακολουθήσεις έξι προσώπων (μεταξύ των οποίων ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, ο υπουργός Χατζηδάκης, αλλά και ένας δημοσιογράφος) είναι έτοιμο και υπογεγραμμένο και όσον αφορά την κυβέρνηση, η πρόθεση του Μαξίμου είναι το πόρισμα να μη δει το φως της δημοσιότητας πριν από τις εκλογές.

Σε διακηρυκτικό επίπεδο, το Μαξίμου μπορεί να υποστηρίζει πως όλα θα γίνουν σύμφωνα με τον νόμο και η Βουλή θα ενημερωθεί, όμως ο πραγματικός στόχος του κυβερνητικού επιτελείου είναι η αποφυγή της δημοσιοποίησης του πορίσματος-βόμβα πριν από τις εκλογές.

Την ίδια ώρα, στην Κουμουνδούρου εξετάζεται το ενδεχόμενο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάει στην ΑΔΑΕ και να ζητήσει την ενημέρωση του Χρήστου Ράμμου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να πάει ακόμα και σήμερα στην ΑΔΑΕ και να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της ανεξάρτητης Αρχής για τα πρόσωπα που επιβεβαιώθηκε πως παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Στην Κουμουνδούρου εκτιμάται πως το «μπλοκάρισμα» του πορίσματος από τους Τασούλα και Μπούρα ήταν μια κίνηση πανικού που στερείται στρατηγικού υπόβαθρου.

Κοινώς, ο στενός κύκλος του Αλέξη Τσίπρα δεν εκτιμά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε έναν εκλογικό αιφνιδιασμό που θα βάλει νομικά κωλύματα στην παραλαβή του πορίσματος από τη Βουλή, αλλά πως απλώς κερδίζει χρόνο!

Όπως και να έχει, εντός της εβδομάδας ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει στα χέρια του το πόρισμα που επιβεβαιώνει τις παρακολουθήσεις και τότε θα ξεκινήσει ο πραγματικός πόλεμος κατά του παρακράτους του Μαξίμου λένε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις