Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Σοκάρει το Brownstone: Οι ωμοί εκβιασμοί και το «μεγάλο παιχνίδι» που Mετέτρεψε τον κορωνοϊό στο «όπιο των ανθρώπων»


 Κανείς κορωνοϊός δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το κλείσιμο μιας κοινωνίας ή τον μαζικό εμβολιασμό με ένα εμβόλιο με μια πειραματική ουσία που δεν προστατεύει τελικά, αλλά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα μακροχρόνια και σωρό θανάτων

Ο Covid χτίστηκε με όρους marketing ως brandname, ο φόβος του χρησιμοποιήθηκε ως το νέο «όπιο των ανθρώπων» προκειμένου να θολώσουν τα νερά και να περάσουν πολιτικές και αλλαγές που δεν θα γίνονταν δεκτά υπό άλλες συνθήκες και όρους, διαπιστώνει σε μελέτη του το Brownstone Institute, καθώς όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία η υπερ-συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο, ενώ η κοινότητα βρίσκεται σε ένα στάδιο όπου πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι και η τάση είναι να εκτοξευτούν οι καρκίνοι.

Πολλοί είπαν ότι μέχρι την Άνοιξη του 2022, όλοι είχαν εκτεθεί στον κορωνοϊό που προκαλεί την Covid.

Έτσι είναι η ζωή, ήταν και θα είναι πάντα. Αν και όλοι θα προτιμούσαν να μην αρρωστήσουν ποτέ, όπως είναι πιθανό να κολλήσουν κάποιον άλλο, ανώνυμο ιό έτσι είναι πιθανό να «κολλήσουν τον Covid».

Η έξαρση του τελευταίου καιρού

Όμως πολλοί άνθρωποι φαίνεται να αρρωσταίνουν τον τελευταίο καιρό. Δεν βοηθά καθόλου το ανοσοποιητικό να βρίσκεται σε κατάσταση χαμηλού φωτισμού / χαμηλής βιταμίνης D τον χειμώνα. Και τα τελευταία τρία χρόνια της διαταραγμένης κοινωνικής ζωής, το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα δεν δοκιμάζεται ορθά, ώστε να λειτουργεί σωστά.

Σύμφωνα με την τελευταία παγκόσμια ενημέρωση που λαμβάνει επισήμως όποιος αρρωσταίνει, ο ιός είχε μεταλλαχθεί σε μια άλλη παραλλαγή, με το παρωδικό όνομα, “XBB-1.5”. Οι ιοί μεταλλάσσονται αυτό συμβαίνει από εμφανίσεως ιών και ανθρώπων.

Αυτή η προσαρμοστικότητα ήταν ένας από τους λόγους που πολλοί αρνούνται να μπουν στην διαδικασία εμβολιασμών για κάποιους ιούς που θα είναι διαφορετικοί μετά από λίγο και το εμβόλιο δεν θα εμποδίζει την μετάδοσή τους και όπως στη μόδα θεωρούνται… παλαιομοδίτες και αντικαθίστανται από άλλους.

Είναι γνωστό επίσης ότι οι ιοί συνήθως αδυνατίζουν—δεν ενισχύονται—μετά από τέτοιες μεταλλάξεις.

Έτσι, και ο κορωνοϊός, ο SARS-CoV-2, θα προκαλούσε τα ίδια συμπτώματα -πιο αδύναμα- καθώς θα εξελισσόταν σε κάποια διαφορετική παραλλαγή κάτω από την ομπρέλα του «Covid».

Το brandname covid

Εδώ προκύπτει το πρώτο ερώτημα από την εξασθένηση του ιού και την αλλαγή των συμπτωμάτων: Γιατί μια ασθένεια που προκαλείται από έναν συνεχώς εξελισσόμενο ιό, που υποτίθεται ότι είναι γενετικά διαφορετικός από τους προκατόχους του και λέγεται ότι προκαλεί διαφορετικά συμπτώματα από ό,τι έχουν προκαλέσει άλλοι ιοί ή παραλλαγές πριν από αυτόν, εξακολουθεί να παρουσιάζεται ευρέως στο κοινό ως «Covid»;

H απάντηση είναι απλή:

Γιατί όπως και σε άλλες καμπάνιες μάρκετινγκ — πολύ περισσότερο — όταν έχουν δαπανηθεί αμέτρητα χρήματα και έχει καταβληθεί απεριόριστη προσπάθεια για την οικοδόμηση (του brand), της επωνυμίας «Covid». Προκειμένου να υποκινηθεί ο φόβος, κυβερνήσεις / ΜΜΕ / Φαρμακευτική Ένωση έπρεπε να ξεχωρίσει το «Covid» από αιώνες αναπνευστικών ασθενειών που βιώνουν όσοι έχουν μολυνθεί από άλλους κορωνοϊούς.

Δεδομένης της αναγνώρισης ονόματος που έχουν αναπτύξει η κυβέρνηση/τα ΜΜΕ για τον «Covid» από τον Μάρτιο του 2020, έχουν κίνητρο να παραμείνουν σε αυτό το γνωστό εμπορικό σήμα για να περιγράψουν μια ιογενή ασθένεια που δεν ήταν πολύ διαφορετική από όσες αιώνες πριν από τον Μάρτιο του 2020 μόλυναν εκατομμύρια από κορωνοϊό. Και το γεγονός αυτό, με τη σειρά του, δεν θα διαφέρει πολύ από τις μολύνσεις που θα εξακολουθούν να μολύνουν τον κόσμο, επ’ άπειρον.

Πολιτικά και οικονομικά, ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να διαιωνιστεί το franchise Covid

Οι χριστιανοί επιστήμονες λένε ότι το να ονομάσουμε μια ασθένεια σημαίνει ότι την ενισχύουμε. Κι ενώ είναι κακό να ενδυναμώνεις μια ασθένεια, η Κυβέρνηση/Μέσα Ενημέρωσης/Φαρμακευτική εταιρεία έχουν υιοθετήσει την αντίθετη προσέγγιση: επί τρία χρόνια, προσπαθούν ασταμάτητα να ενδυναμώσουν και, ως εκ τούτου, να εκμεταλλευτούν την «Covid». Πολιτικά και οικονομικά, ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να διαιωνιστεί το franchise Covid.

Το να φοβούνται ορισμένοι άνθρωποι για τον Covid βοηθά στη διατήρηση της διαρκούς Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης -όπως το οξύμωρο στόχο- και όλων των κυβερνητικών προγραμμάτων καταπίεσης και επιδοτήσεων που συνδέονται με τον Covid που εξαρτώνται από τον μύθο της κρίσης.

Εάν, αντί να αναφέρεται στον «Covid», η κυβέρνηση/Μέσα χρησιμοποίησαν όλα τα ονόματα των διαφόρων παραλλαγών, το κοινό θα μπορούσε τελικά να καταλάβει τι θα έπρεπε να γνωρίζει τον Μάρτιο του 2020: πως ζούσαμε πάντα ανάμεσα σε εξελισσόμενους ιούς του αναπνευστικού που αρρωσταίνουν για λίγο πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν απειλείται σοβαρά κανένας που είναι υγιής.

Εξελικτικά ο βομβαρδισμός με όλα τα μεταβαλλόμενα ονόματα των παραλλαγών, σαν μια τρομακτική συλλογή επιστημονικής φαντασίας δημιουργούν το συναίσθημα στους ανθρώπους ότι βρίσκονται υπό πολιορκία.

Όμως επιμένει το Μάρκετινγκ του Φόβου στην απλούστερη, πρωτότυπη επωνυμία «Covid» που περνά το μήνυμα και εξυπηρετεί τον σκοπό

Κυβέρνηση/Μέσα Ενημέρωσης/Φαρμακευτικές έχουν βάλει τον «Covid» στην αμερικανική και την παγκόσμια συνείδηση και τρομοκρατούν τους ανθρώπους υπερβάλλοντας κατάφωρα τη φονικότητα του Covid.

Κατέστειλαν επιθετικά τις επικρίσεις.

Λέγοντας επανειλημμένα «Covid» και «Πανδημία», χρησιμοποίησαν αυτές τις λέξεις για να ειρηνεύσουν και να ελέγξουν τις μάζες, για να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην ιστορία στους ήδη πλούσιους -συμπεριλαμβανομένου, αλλά χωρίς περιορισμό, των Pharma- για να φτωχοποιήσουν περαιτέρω τις τάξεις των εργαζομένων που τώρα περιφρονούν, και για να αλλάξουν στρατηγικά τους εκλογικούς νόμους.

Εκτός από τη διατήρηση της αντίληψης μιας κρίσης δημόσιας υγείας και για να δικαιολογήσει την επιβολή ενός ευρέος φάσματος περιορισμών στέρησης στις βασικές ελευθερίες, η διατήρηση της πίστης στην επωνυμία Covid παρέχει επίσης τουλάχιστον τρία άλλα σημαντικά, οφέλη.

Πρώτο: Ο Covid αξίζει πολύ περισσότερο ζωντανός παρά νεκρός.

Διατηρώντας τουλάχιστον κάποιο τμήμα του πληθυσμού φοβισμένο από «τον μπαμπούλα Covid», οι πολιτικοί μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να τυπώσουν ολοένα και περισσότερα χρήματα «ανακούφισης και έρευνας» για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης Covid, φαινομενικά, αλλά στην πραγματικότητα, όχι για να ελέγξουν αυτό που ο Biden χαρακτήρισε στρατηγικά «αυτή η απαίσια αρρώστια» παρόλο που πολλοί την βίωσαν ως κρυολόγημα ή γρίπη.

Αυτό το τεράστιο, ετησίως συμπληρωμένο ταμείο «λάσπης» θα χρησιμοποιηθεί για μια τεράστια γκάμα σκανδάλων, συμπεριλαμβανομένης της ευρείας πολιτικής υποστήριξης, με πλοκάμια που φτάνουν μέσω πολιτικά ευθυγραμμισμένων κρατικών και δημοτικών κυβερνήσεων, πολιτικών δωρητών, του Ιατρικού Βιομηχανικού Συγκροτήματος και του μηχανισμού Άμυνας/Βιοασφάλειας. Ο Covid αξίζει πολύ περισσότερο ζωντανός παρά νεκρός.

Δεύτερο: Ο φόβος του Covid είναι το όπιο των ανθρώπων

Η διατήρηση του «κορωνοϊσμού» (Covidism) προστατεύει τους πολιτικούς και τους γραφειοκράτες της δημόσιας υγείας. Συνεχίζοντας να επικαλούνται τον «Covid» για να τρομάξουν ένα αφελές κοινό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λέξη για να εκτονώσουν την οργή του κοινού σχετικά με την υπερβολική αντίδραση των τελευταίων τριών ετών και όλη τη μόνιμη ζημιά που ο κόσμος βλέπει καθυστερημένα.

Οι άνθρωποι στους οποίους υπενθυμίζουν συνεχώς τον τρόμο Covid των τελευταίων τριών ετών, ή που παραμένουν αφελώς φοβισμένοι για το τέρας Covid θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι όλα τα μέτρα για να τον συντρίψουν άξιζαν τον πόνο που προκάλεσαν ευκαιριακά η Κυβέρνηση/Μέσα/Φαρμακευτικές με την ενορχηστρωμένη υπερβολική τους αντίδραση. Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα απαιτήσουν να λογοδοτήσουν για την απάτη των τελευταίων τριών ετών. Θα επιτρέψουν στην Κυβέρνηση/Μέσα/Φαρμακεία να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από το θεμελιώδες ψέμα ότι «Κάναμε όλα αυτά για να σας σώσουμε από τον θάνατο!»

Για να μην ξεχάσουμε δε, πόσο σημαντικό ήταν, (όχι το να καταστραφεί η αμερικανική και παγκόσμια κοινωνία και οικονομία για έναν ιό που δεν απείλησε σχεδόν κανέναν κάτω των 75 ετών>), οι πολιτικοί θα διατάξουν και θα χρηματοδοτήσουν την κατασκευή δημόσιων μνημείων, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να πάνε να σφίξουν τα χέρια τους και να μιλήσουν σε χαμηλούς τόνους σχετικά με τους θανάτους ανθυγιεινών επτατογενών, οκταγεννητών και μη γηγενών «από τον Covid». Ο φόβος του Covid είναι το όπιο των ανθρώπων.

Τρίτο, οι πολιτικοί μπορούν να αποφασίσουν πότε θα διακηρύξουν την νίκη εναντίον του

Η διατήρηση του τρόμου Covid δίνει επίσης τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση/Μέσα Ενημέρωσης/Big Pharmas να κηρύξουν μονομερώς, αυθαίρετα τη νίκη επί του Covid όποτε θέλουν και κρίνουν σκόπιμο. Εάν ο Covid γίνει ποτέ πολιτική ευθύνη, μπορεί να αποφασιστεί ότι έχει κατακτηθεί.

Οι αυτοαποκαλούμενοι πολιτικοί που δολοφονούν τον Covid μπορούν να απεικονίσουν τους εαυτούς τους και τους γραφειοκράτες της δημόσιας υγείας ως σωτήρες της ανθρωπότητας. Τα ΜΜΕ μπορούν να τους χαιρετίσουν αναλόγως και οι ευκολόπιστοι άνθρωποι θα σεβαστούν, εκείνους που μπορεί να ισχυριστούν ότι απελευθέρωσαν τα έθνη από έναν εφιάλτη, όπως τόσο άστοχα την αποκάλεσε ο Τραμπ, «Η Πανούκλα».

Μια λοίμωξη είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός. Κανείς ποτέ όμως δεν κατηγόρησε τον διπλανό του ότι τον κόλλησε ή γιατί τον κόλλησε. Κανείς κορωνοϊός δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το κλείσιμο μιας κοινωνίας ή τον μαζικό εμβολιασμό με ένα εμβόλιο με μια πειραματική ουσία που δεν προστατεύει τελικά, αλλά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα μακροχρόνια και σωρό θανάτων. Αυτά τα μέτρα απέτυχαν παταγωδώς και προκάλεσαν τεράστια, διαρκή και προϊόντος του χρόνου διευρυνόμενη ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις