Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Καλαμαριά: έστελνε με drone το εσώρουχό της στο γείτονα για να τον ερεθίσει!

 


Ένα ανομολόγητο μυστικό ξεσκεπάστηκε σε γειτονιά στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης με πρωταγωνίστρια μία 26χρονη κοπέλα που είχε βάλει στόχο να παρασύρει τον παντρεμένο γείτονά της σε απιστία και καθημερινά τον προσκαλούσε σε ερωτική συνεύρεση

Η κοπέλα μόλις είχε μετακομίσει στην πόλη από τη Θράκη και όπως όλα δείχνουν η ίδια ήταν πιο ερωτική από την συμπρωτεύουσα.

Έτσι κάθε βράδυ έβγαζε το εσώρουχό της έμενε γυμνή στην πόρτα του μπαλκονιού το έδενε πάνω σε ένα drone και το έστελνε στην απέναντι πολυκατοικία σε ένα παντρεμένο 35χρονο ο οποίος είχε βρει τον μπελά του γιατί κάθε μέρα προσπαθούσε να αντισταθεί στην ερωτική πρόκληση.

Η γυναίκα του στην αρχή δεν είχε καταλάβει τίποτα όμως το πέρασμα του καιρού άρχισε να αναρωτιέται τι ήταν αυτά τα κόκκινα και πράσινα λαμπάκια που κάθε σούρουπο έφταναν έξω από την κρεβατοκάμαρα της. Ο νεαρός άντρας την καθησυχάζει λέγοντάς της πως μία παρέα από πιτσιρικάδες τράπερ έκαναν πλάκα σε όλα τα διαμερίσματα. Ένα βράδυ όμως που είχε πιάσει δυνατή βροχή η ανυποψίαστη γυναίκα βγήκε έξω για να μαζέψει τα ρούχα είδε κάτι να κρέμεται από το drone…. ”Μήτσο ένα κόκκινο κιλοτάκι στον αέρα!.”

Η αναιδής 24χρονη είχε τόσο θράσος που όχι μόνο δεν αποθαρρυνθεί από την παρουσία της συζύγου άλλα μάλιστα κατεύθυνε το drone πάνω στη μούρη της κάνοντας πιο σαφές πως ο αποστολέας μόνο πιτσιρικάς τράπερ δεν ήταν!.

Για να μη σας τα πολυλογούμε η σύζυγος έκανε τις έρευνες της συζήτησε με τη διαχειρίστρια και τις υπόλοιπες κυρίες της πολυκατοικίες και διαπίστωσε πως το φαινόμενο το είχαν παρατηρήσει και αυτές και μάλιστα της είπαν πως λάμβανε χώρα πολύ καιρό….

Η ένοικος του πρώτου ορόφου σε έξαλλη κατάσταση ανέφερε πως ο γιος της τον τελευταίο καιρό έπαιζε συνέχεια και εκείνος με ένα drone και μάλιστα τον έπιασε να κρέμα πάνω του ένα προφυλακτικό!

”Και κανείς από την παρέα του στη γειτονιά δεν ακούει Τράπ αλλά λαϊκά προτιμάνε” πρόσθεσε αγανακτισμένη.

Όλες μαζί αποφάσισαν να συνεργαστούν και να αποδείξουν στην πράξη τι σημαίνει γυναικεία αλληλεγγύη και κάπως έτσι σαν καρτέρι…

Λίγες ημέρες μετά το drone επανεμφανίστηκε αυτή τη φορά με μία άσπρη κυλότα οι γυναίκες που είχαν κρυφτεί πίσω από τις γλάστρες στο μπαλονιού έπιασαν με μία απόχη το μηχάνημα, του έβαλαν ένα άσπρο σώβρακο του άντρα και ένα σημείωμα ”Σε περιμένω στο λεβητοστάσιο”.

Η 24χρονη νεαρά έκανε μπάνιο στολίστηκε και αμέσως έσπευσε να κάνει σεξ στο υπόγειο.

Το τι επακολούθησε όταν αντί για τον άντρα που ποθούσε ήρθε αντιμέτωπη με εννέα γυναίκες δεν περιγράφεται.

Οι κακές γλώσσες μιλούν για ένα μεγάλο ξεμάλλιασμα που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει στην περιοχή ασθενοφόρο….

Η τύχη του drone μέχρι στιγμής αγνοείται.

walkiet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις