Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Γιατροί αποκαλύπτουν την «άγνωστη παγίδα» των Eμβολίων που οδηγεί σε θάνατο τους εμβολιασμένους και σοκάρουν


 Τα διαθέσιμα στοιχεία απαντούν στο ερώτημα γιατί τα εμβολιασμένα άτομα αντιπροσωπεύουν τους περισσότερους θανάτους από COVID-19 αυτή τη στιγμή

Τα εμβόλια προστατεύουν, αλλά γιατί οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν και σύμφωνα με τα καταγραφόμενα στοιχεία αποτελούν την πλειοψηφία των θανάτων από Covid; Στο ερώτημα αυτό απαντούν με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία μελετών, ερευνών και εμπειρίας τους δύο γιατροί οι οποίοι καταλήγουν πως οι άνθρωποι πέφτουν θύματα της απροσδόκητης όσο και άγνωστης στο ευρύ κοινό, «παγίδας» των εμβολίων που θέλει την επαναλαμβανόμενη χορήγηση ενός εμβολίου να ξεπερνά το όριο της ωφέλειας για τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό και να αυξάνει την τοξικότητα!

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Πρόεδρος Joe Biden κήρυξε την «πανδημία των μη εμβολιασμένων» και κατηγόρησε για αυτό τα περίπου 80 εκατομμύρια Αμερικανούς που δεν εμβολιάζονταν κατά του COVID-19.

Ωστόσο, μέχρι το 2022, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν την πλειοψηφία του πληθυσμού, με περίπου το 79% των ενηλίκων να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τις πρώτες δόσεις.

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) βρίσκουν τώρα ότι η πλειοψηφία των ενηλίκων που πεθαίνουν από COVID-19 είναι εμβολιασμένοι πλήρως ή ενισχυμένοι.

Το 60% των θανάτων που σχετίζονται με τον COVID μεταξύ των εμβολιασμένων

Έχει γίνει εμφανής μια ανησυχητική τάση: Τα εμβολιασμένα και ενισχυμένα άτομα ευθύνονται για ένα απότομα αυξανόμενο ποσοστό θανάτων από COVID-19. Το Ίδρυμα Οικογένειας Kaiser (KFF) έδειξε σε μια ανάλυση που δημοσιεύτηκε στο Peterson-KFF Health System Tracker, ότι περίπου 4 στους 10 θανάτους που σχετίζονται με τον COVID-19 ήταν μεταξύ των εμβολιασμένων ή ενισχυμένων έως τον Ιανουάριο του 2022.

Η πιο πρόσφατη ανάλυση των δεδομένων CDC από το KFF διαπιστώνει ότι 6 στους 10 θανάτους που σχετίζονται με τον COVID από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022 ήταν μεταξύ ατόμων με κάποιο επίπεδο εμβολιασμού. Σύμφωνα με την KFF, αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με τον αριθμό των ατόμων που εμβολιάστηκαν νωρίτερα στην πανδημία όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα εμβόλια.

Τα πρώτα εμβόλια

Όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα εμβόλια, τα άτομα που έλαβαν την αρχική τους σειρά εμβολίων αντιπροσώπευαν μόνο ένα μικρό μερίδιο των συνολικών θανάτων, επειδή ήταν τόσο μικρός σε σύγκριση με την πλειονότητα των μη εμβολιασμένων. Αλλά αυτό το μερίδιο αναμενόταν να αυξηθεί καθώς τα εμβολιασμένα άτομα αντιπροσώπευαν ένα αυξανόμενο μερίδιο του πληθυσμού των ΗΠΑ.

Τελικά, αν όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν εμβολιασμένοι, τότε τα εμβολιασμένα άτομα θα αντιπροσώπευαν το 100% των θανάτων από COVID-19. Το ίδιο θα παρατηρηθεί μεταξύ εκείνων που έλαβαν αναμνηστική δόση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένοι άνθρωποι που είναι ενημερωμένοι με τα εμβόλια θα εξακολουθήσουν να νοσούν από τον COVID-19, περιστατικά που θεωρούνται «επαναστατικές λοιμώξεις». Όπως αναφέρει το CDC, ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 είναι αποτελεσματικός στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών και θανάτου, αλλά τα εμβόλια δεν είναι τέλεια.

Το όφελος του εμβολίου έχει γίνει οριακό

Το αυξανόμενο ποσοστό του εμβολιασμένου πληθυσμού είναι μόνο ένας παράγοντας και δεν φαίνεται να εξηγεί όλους τους αυξημένους θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων τον τελευταίο χρόνο. Το KFF κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ποσοστά εμβολιασμού αυξήθηκαν ελαφρώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ωστόσο ο αριθμός των εμβολιασμένων που πεθαίνουν αυξήθηκε πιο απότομα.

Ένας άλλος πιθανός λόγος που βλέπουμε αυξημένους θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων είναι ότι ακόμη και το 2021, μια μελέτη έδειξε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώθηκε σημαντικά με την πάροδο του χρόνου για όλους τους ενήλικες. Αυτή η επίδραση ήταν πιο έντονη στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες, ιδιαίτερα σε εκείνες μεταξύ 40 και 59 ετών, και σε αυτές 80 και άνω.

«Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι σε αυτό το σημείο, καθώς η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού έχει έρθει σε επαφή είτε με τη μόλυνση είτε με το εμβόλιο, τα αποτελέσματα του εμβολίου είναι οριακά», δήλωσε ο Δρ Jacob Teitelbaum, ειδικός στη μακρά COVID και στο ιογενές σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και ινομυαλγίας, ανέφερε στους The Epoch Times.

Μια ισραηλινή μελέτη διαπίστωσε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώθηκε στο ίδιο επίπεδο με τρεις δόσεις μόλις μήνες αργότερα, ενώ έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από τη Moderna διαπίστωσε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου τους για τον COVID έγινε στην πραγματικότητα αρνητική με την πάροδο του χρόνου.

Η σύγχρονη ιατρική προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό;

Τα ενημερωμένα (δισθενή) αναμνηστικά εμβόλια έγιναν ευρέως διαθέσιμα τον Σεπτέμβριο του 2022 και η απορρόφηση αυτών των εμβολιασμών ήταν αργή σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Δρ Robert G. Lahita, διευθυντής του Ινστιτούτου Αυτοάνοσων και Ρευματικών Νόσων στο Saint Joseph Health, είπε ότι το νέο αναμνηστικό είναι δύσκολο να πωληθεί επειδή οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί τους εμβολιασμούς, ενώ οι επαναμολύνσεις προδιαθέτουν αρνητικά το κοινό.

Περιορισμοί της σύγχρονης ιατρικής

Ο Teitelbaum επεσήμανε τους πιθανούς περιορισμούς της σύγχρονης ιατρικής. Είπε ότι υπάρχουν τέσσερις τομείς όπου η σύγχρονη ιατρική έχει σαφώς ωφελήσει: τα αντιβιοτικά, η οξεία χειρουργική φροντίδα, τα σωστά χρησιμοποιούμενα εμβόλια (ευλογιά, τέτανος) και η δημόσια υγιεινή.

«Για πολλούς από τους άλλους, είναι συχνά μια ανατροπή εάν το σύγχρονο ιατρικό μας σύστημα προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό», είπε. Ανεξάρτητα από αυτό, ο Lahita σημείωσε ότι το να μετατρέψουμε τον πληθυσμό μας -και ειδικά τα παιδιά μας- σε «μαξιλάρια για όλο και περισσότερα εμβόλια» δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

«Αυτό που συμπέρανα στα 50 χρόνια μου στην ιατρική είναι ότι, καθώς οι άνθρωποι λαμβάνουν όλο και περισσότερα ενισχυτικά του ίδιου εμβολίου, βλέπω μεγαλύτερη τοξικότητα», σημείωσε. Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν το εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας Β, όπου η λήψη περισσότερων από δύο δόσεων συσχετίστηκε με έναν αριθμό περιπτώσεων στις οποίες ο Teitelbaum παρατήρησε ότι οι ασθενείς ανέπτυξαν σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Ο Teitelbaum θεωρεί ότι οι δύο αρχικές δόσεις εμβολίου κατά του COVID-19 είναι λογικές για άτομα άνω των 50 ετών ή που έχουν διαβήτη, καρκίνο ή άλλες σοβαρές ασθένειες ή για παιδιά με λευχαιμία ή άλλες σοβαρές ασθένειες. Ωστόσο, πιστεύει ότι είναι λάθος να χορηγείται το εμβόλιο σε υγιή παιδιά, επειδή ο κίνδυνος θανάτου από μόλυνση είναι τόσο χαμηλός και οι κίνδυνοι από τα εμβόλια είναι ακόμη άγνωστοι.

Βελτιστοποίηση του ανοσοποιητικού

Οι ειδικοί εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα γιατί μερικοί άνθρωποι, εμβολιασμένοι ή όχι, έχουν πιο σοβαρές λοιμώξεις από τον COVID. Η Lahita είπε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε παράγοντες όπως η γενετική και ο συνολικός τρόπος ζωής ενός ατόμου. Για παράδειγμα, η παχυσαρκία σχετίζεται με εξασθενημένη λειτουργία του ανοσοποιητικού, όπως και ο διαβήτης τύπου 2.

Και οι δύο καταστάσεις είναι κοινές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Οι πιο σοβαρές λοιμώξεις από τον COVID μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν παράγοντες όπως το μεμονωμένο μικροβίωμα του εντέρου κάποιου, το περιβάλλον του ή συγκεκριμένη ανοσογενετική (γενετική βάση της ανοσολογικής μας απόκρισης), είπε ο Lahita.

Το πρόσφατο ξέσπασμα του COVID-19 στην Κίνα εγείρει επίσης ανησυχίες

Το τρέχον ξέσπασμα του COVID-19 στην Κίνα ηγείται από τις υποπαραλλαγές BA.5.2 και BF.7 Omicron, δήλωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) στις 4 Ιανουαρίου 2023. Τα κινεζικά δεδομένα δείχνουν επίσης ότι δεν έχει ακόμη εντοπιστεί νέα παραλλαγή του κορωνοϊού, ενώ επίσης υποεκπροσωπώντας πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει από το ξέσπασμα που εξαπλώνεται ταχέως. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, σχεδόν το 90% του πληθυσμού της ηπειρωτικής Κίνας έχει εμβολιαστεί πλήρως.

«Τα κινεζικά κρούσματα είναι ανησυχητικά», εξήγησε ο Lahita, «επειδή ο ιός τείνει να ρυθμίζεται προς τα πάνω και να μεταλλάσσεται σε μεγάλες μολυσμένες ομάδες». Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια νέα έξαρση στις λοιμώξεις από τον COVID-19 παγκοσμίως, καθώς εμφανίζονται νέες παραλλαγές — έναντι των οποίων δεν θα έχουμε καμία φυσικά επίκτητη ή προκαλούμενη από εμβόλια προστασία. «Περιμένω μια νέα και πιθανώς θανατηφόρα παραλλαγή για το εγγύς μέλλον», προειδοποίησε o Lahita.

Ο Teitelbaum τόνισε τη σημασία της βελτιστοποίησης της ανοσίας μας. Είπε ότι αυτό θα μπορούσε εύκολα να γίνει με:

  • Ύπνο οκτώ ολόκληρων ωρών κάθε βράδυ, καθώς η στέρηση ύπνου είναι ένας ισχυρός τρόπος καταστολής της ανοσίας.
  • Παραμένετε ενυδατωμένοι, αλλά όχι με ζαχαρούχα ποτά, τα οποία μπορούν να καταστείλουν το ανοσοποιητικό.
  • Αρκετά βασικά θρεπτικά συστατικά, ειδικά ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη D, είναι κρίσιμα για τη δραματική βελτίωση της ανοσίας και των αποτελεσμάτων σε λοιμώξεις γενικά, ειδικά στην COVID-19.
    1_4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις