Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Κατερίνα Λάσπα: Τι απαντά μετά τον σάλο με την ανάρτησή της για τις drag queens


 Στο επίκεντρο κριτικής βρέθηκε η Κατερίνα Λάσπα τις τελευταίες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε στα social media, με αφορμή το παραμύθι που διάβασαν drag queens σε μικρά παιδιά, με τίτλο “Οι drag queens που έσωσαν τα Χριστούγεννα”.

«Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω…». Αυτή την απάντηση δίνει η Γενική Γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σε όσους την αποδοκιμάζουν για τα σχόλιά της, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον στην εφημερίδα, αν η Κατερίνα Λάσπα ήταν κατά της τρανς κοινότητας ή των καλλιτεχνών που επιλέγουν να εκφραστούν υπέρ των δικαιωμάτων της, η ίδια δεν θα σύχναζε σε στέκια που ικανοποιούν την διασκέδαση ανδρών και γυναικών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Secret, εδώ και δέκα χρόνια, η Κατερίνα Λάσπα είχε συναντήσει τις drag queens που έδιναν παραστάσεις υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο γνωστό μπαρ Κούκλες, όπου και η ίδια είχε κάνει πάρτι για την ονομαστική της εορτή. Επίσης, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέρεται στο παρελθόν να είχε δώσει αγώνα προκειμένου να πείσει τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οργανώσει στη συμπρωτεύουσα το πρώτο Pride festival.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις