Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

H Nέα Υόρκη αποφάσισε την «κομποστοποίηση» των νεκρών ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ!

 


Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι οι νεκροί πλέον μπορούν να γίνονται λίπασμα - Η κίνηση αυτή θεωρείται από τους διεθνιστές εξτρεμιστές ότι είναι «φιλική προς το περιβάλλον»

Το περασμένο Σάββατο, η Νέα Υόρκη έγινε η 6η πολιτεία των ΗΠΑ που ενέκρινε τη φυσική οργανική μείωση, που είναι ευρύτερα γνωστή ως ανθρώπινη κομποστοποίηση, μετά το θάνατο που σημαίνει ότι οι νεκροί θα γίνονται… λίπασμα!

Η κίνηση αυτή θεωρείται από τους διεθνιστές εξτρεμιστές ότι είναι «φιλική προς το περιβάλλον».

Η νομοθεσία για την ανθρώπινη κομποστοποίηση πέρασε νωρίτερα μέσα στο 2022 από την πολιτειακή Γερουσία και Βουλή, και έκανε τη Νέα Υόρκη μέλος ενός «κλειστού κλαμπ» όπου επιτρέπεται αυτή η διαδικασία.

Οι άλλες πολιτείες που έχουν ήδη περάσει ανάλογες προβλέψεις για την ταφή είναι η Ουάσινγκτον, το Κολοράντο, το Όρεγκον, το Βερμόντ και η Καλιφόρνια. Όλες οι παραπάνω πολιτείες, εκτός του Βερμόντ, έχουν κυβερνήτη που προέρχεται από το Δημοκρατικό κόμμα.

Είναι σαφές ποιος πολιτικός χώρος επιχειρεί να προωθήσει μία τέτοια ανόσια ατζέντα.

Περνούν ένα αφήγημα πως η κομποστοποίηση θεωρείται μια… εναλλακτική λύση σχετικά με την ταφή για την πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου ο χώρος για κοιμητήρια έχει μειωθεί πολύ.

Οι αποθνήσκοντες δεν πετάγονται μαζί με τα άλλα απορρίμματα στον κάδο της κομποστοποίησης. Τα λείψανα παραδίδονται σε εταιρεία που αναλαμβάνει την ταφή σε χώρο καταλλήλως αεριζόμενο και περιορισμένο, χωρίς τη χρήση μπαταριών ή άλλων μορφών αποθήκευσης ενέργειας.

Σύμφωνα με το Guardian, στις περισσότερες περιπτώσεις οι πεθαμένοι τοποθετούνται σε ένα επαναχρησιμοποιούμενο, μισάνοιχτο δοχείο, με το κατάλληλο υπόστρωμα από ροκανίδια ή άχυρο, που είναι το καταλληλότερο για να ξεκινήσει η διαδικασία της αποσύνθεσης από τα μικρόβια.

Στο τέλος της διαδικασίας, παράγεται κάτι λιγότερο από ένα κυβικό μέτρο χώμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το οποίο μπορεί να (και θα) χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα.

Η είδηση έγινε δεκτή με ανάμικτα συναισθήματα.

Η Καθολική Διάσκεψη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης είχε ενθαρρύνει τους οπαδούς της να πιέσουν την κυβερνήτρια Κάθι Χότσουλ να ασκήσει βέτο στο νομοσχέδιο.

Η οργάνωση υποστήριξε ότι η διαδικασία «δεν παρέχει τον σεβασμό που οφείλεται στα σωματικά κατάλοιπα», σύμφωνα με την Catholic Courier.


«Μια διαδικασία που είναι απολύτως κατάλληλη για την επιστροφή των λαχανικών στη γη δεν είναι απαραίτητα κατάλληλη για τα ανθρώπινα σώματα», δήλωσε ο Ντένις Πουστ, εκτελεστικός διευθυντής του οργανισμού.

Από την άλλη πλευρά, η καλλιτεχνική συλλογικότητα Order of the Good Death (Τάγμα του Καλού Θανάτου) παρότρυνε την κυβερνήτρια να υπογράψει το νόμο και πρόσφερε μια σειρά από διακοσμητικές, χρωματιστές κάρτες που έγραφαν «Compost Me» (Κάνε με Κομπόστ) και «I Want to Be a Tree» (Θέλω να Γίνω Δέντρο) για να τις στείλει στην κυβερνήτρια.

«Η αποτέφρωση χρησιμοποιεί ορυκτά καύσιμα και η ταφή χρησιμοποιεί πολλή γη και έχει αποτύπωμα άνθρακα», είπε η Κατρίνα Σπέιντ, ιδιοκτήτρια του Recompose, ενός πράσινου γραφείου τελετών στο Σιάτλ που προσφέρει ανθρώπινη κομποστοποίηση.

Όπως γίνεται κατανοητό με το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής οι εξτρεμιστικοί διεθνιστικοί κύκλοι έχουν μπορέσει να περάσουν ολόκληρη την ανοσία ατζέντα τους που αποσκοπεί στον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας μέσω σκληρών πράσινων φόρων και της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της τρομακτικής πτώσης του βιοτικού της επιπέδου.

Δεν υπάρχει τίποτε που σκοπεύουν αφήσουν όρθιο και καταστρέφουν όλες τις παραδοσιακές αξίες όπως η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια και μέσα σε όλα αυτά και τον σεβασμός προς τους νεκρούς.

Γιατί ο σεβασμός προς τους νεκρούς έχει να κάνει και με την οικογένεια και με τη θρησκεία και με την πατρίδα.

Μιλάμε για τις σορούς των οικείων του κάθε ανθρώπου (μάνα, πατέρας, αδέλφια, παιδιά), για τα θρησκευτικά μυστήρια με τα οποία πρέπει να ταφούν ή και να αποτεφρωθούν (η Καθολική Εκκλησία επιτρέπει την αποτέφρωση με συγκεκριμένο τελετουργικό όμως), και φυσικά για την διατήρηση λειψάνων επιφανών ανθρώπων, ηρώων και προγόνων που παίζουν καίριο ρόλο για την σύνδεση των πολιτών με την Ιστορία του έθνους τους και την συνέχειά του.

Φυσικά μας μπαίνουν κι άλλες ιδέες στο μυαλό που θα μπορούσαν να συμβούν σε λίγα χρόνια από σήμερα.

Από τις 17 Νοεβμρίου η νόμιμη κυκλοφορία του συνθετικού κρέατος, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, είναι γεγονός καθώς εγκρίθηκε από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις