Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

H YBΡΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ


 Το ότι κατήργησαν την πρώτη κατοικία είναι πραγματική ύβρις προς τούς φυσικούς νόμους. Τέτοια καθάρματα δεν έχουν δικαίωμα να ζουν στον πλανήτη που ανήκει σε όλα τα είδη ζωής.

Το μόνο που έχω να πω, το είπα εδώ… και εδώ

ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ… ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 

Το ότι κατήργησαν την πρώτη κατοικία είναι πραγματική ύβρις προς τούς φυσικούς νόμους. Τέτοια καθάρματα δεν έχουν δικαίωμα να ζουν στον πλανήτη που ανήκει σε όλα τα είδη ζωής.
Από τούς αρχαίους προσωκρατικούς που είχαν αρχίσει να μιλάνε για το Φυσικό Δίκαιο που σε αυτό περιέχονται όλα τα βασικά για την πραγματική δικαιοσύνη, όλα τα είδη ζωής δικαιούνται φωλιά τροφή ύδωρ και όλα τα φυσικά βασικά, τα οποία κανένας νόμος και κανένας κυβερνήτης εισαγγελέας νομικός δικηγόρος και άλλος που έχει σχέση με νόμους, δεν έχει δικαίωμα να στερήσει από κανέναν άνθρωπο και κανένα άλλο είδος ζωής. 
Όλα αυτά έχουν δικαίωμα όλα τα είδη ζωής να τα αποκτήσουν με την προσωπική τους εργασία κυνηγώντας καλλιεργώντας κτίζοντας και άλλους τρόπους χωρίς καμία άδεια από κανέναν και όταν κάνουν κάτι από αυτά δεν παραβιάζουν κανέναν νόμο, αρκεί βεβαίως να μην βλάπτουν άλλους. Σε περίπτωση που προσπαθήσουν να κλέψουν ή στερήσουν κάτι από αυτά στην φύση τιμωρούνται από τον κάτοχο ή οι άνθρωποι στις πόλεις από τούς δίκαιους νόμους.
Από τότε ως σήμερα όλοι οι γελοίοι και απατεώνες νομοθέτες έχουν διαστρεβλώσει παντελώς το πραγματικό δίκαιο και αυτό το βλέπουμε και στην Ελλάδα γενέτειρα τού δικαίου παγκοσμίως πρώτη και αυτό είναι επιβεβαιωμένο αν θυμηθούμε πως πριν μερικά χρόνια κατήργησαν την πρώτη κατοικία παραβιάζοντας έναν από τους σοβαρότερους νόμους τού φυσικού δικαίου, το δικαίωμα της φωλιάς, επίσης και η φορολογία αυτών των βασικών αναγκών είναι ύβρις προς την ίδια την ζωή και την φύση και στο σύμπαν ολόκληρο, κάτι χειρότερο από τέτοιες παραβιάσεις φυσικών νόμων δεν γίνεται. 
Κανένα ζώο δεν θα επέτρεπε τέτοια σοβαρότατη αισχρότατη ύβρη και παραβίαση των φυσικών του δικαιωμάτων. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ελευθερία κινήσεων.

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις