Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: Τι ψιθύρισε η Βαλαβάνη στο αυτί του Βασάλου λίγο πριν αποχωρήσει - Η ατάκα που πρόδωσε πως είναι μαζί τελικά


 Η δεύτερη εβδομάδα του Survivor all Star «έκλεισε» το βράδυ της Τετάρτης 18/1 με ακόμα μια αποχώρηση που αυτή τη φορά προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αφού ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα όχι μόνο αυτής της σεζόν αλλά και προηγούμενης έφυγε γιατί κρίθηκε από το κοινό ως ο πιο ακατάλληλος κρίκος.

Όπως πολύ σωστά σας ενημέρωσε από πολύ νωρίς της Τετάρτης το Youweekly.gr, ανάμεσα στους Κώστα Παπαδόπουλο, Σπύρο Μαρτίκα και Καρολίνα Καλύβα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν αυτή που δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε από τους τηλεθεατές κι έτσι την είδαμε να φεύγει με κλάματα.

Τελικά είναι μαζί Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος;

Την ώρα της ανακοίνωσης, λοιπόν, του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο των παικτών είδαμε να επικρατεί μια έκπληξη από όλους. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Ευρυδίκη, που έξω έχει ένα μεγάλο κοινό δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτή την ψηφοφορία...

Η απάντηση αυτού ήταν: «Δεν το περίμενα, πέφτω από τα σύννεφα. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Κάθε τι που έρχεται στην ζωή χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, προχωράμε».


Αγκαλιές και φιλιά με συμπαίκτες και αντίπαλους και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο...

Μια αγκαλιά διαρκείας κι ένα «Αγάπη μου, σε πιστεύω» που του ψιθύρισε ήταν αρκετά. «Εντάξει, εντάξει, μην κλαις», της είπε εκείνος και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο.

«Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω, ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Αυτό που έλεγα τόσο καιρό στα παιδιά είναι ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στην οικογένειά μου, στο σπίτι μου, στους φίλους μου. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν όλοι εδώ πέρα, ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει προχωράμε. Εύχομαι να επικρατεί ηρεμία, ηρεμίστε, απολαύστε το παιχνίδι, ζήστε το», ήταν οι πρώτες λέξεις της Ευρυδίκης μετά την απόφαση του κοινού ενώ συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για μένα ο Κωνσταντίνος ήθελα να είναι νικητής και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ κοντά κι ότι θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι».

Να σημειωθεί πως όπως και οι παίκτες έτσι και το κοινό απόρησε με την συγκεκριμένη αποχώρηση. Στο twitter επικράτησε πανικός:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις