Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Δημήτριος Γάκης: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

 


#Αναρτήσατε άρθρο στο οποίο αναφέρατε και το όνομα μου, χωρίς να έχετε την ευαισθησία να προβλέπετε την δυνατότητα απάντησης μου!

#Όσα αναρτώ , «κύριοι» υπόκεινται στην κριτική και στον σχολιασμό χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα δικά σας όχι!!! Δεν έχετε την Δημοκρατική ευαισθησία να δίδετε την δυνατότητα σχολιασμού!!!
 κ.Στάμος Αρχοντής, που ανήρτησε το σχόλιο είναι Χημικός και κάνει μεταπτυχιακό , λέει, με θέμα Master of Arts in Digital Media, Communication and Journalism στο ΑΠΘ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ (!!!)τον Καθηγητή Φαρμακολογίας κ. Δ. Κούβελα, και εμένα… (Αυτό ο σοφός λαός το λέει «σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι…)
#Σημειώστε ότι δεν είχα καμμία συνεργασία με τον κ. Κούβελα …
#Ανατρέπει, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, το σχόλιο μου για την ανακοίνωση του CDC ότι αποσύρει την άδεια επείγουσας χρήσης στις μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενες συσκευές PCR που διεγίγνωσκαν την Covid-19 και ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου πρέπει να έχουν αντικατασταθεί με άλλες που έχουν την δυνατότητα να διαγνώσουν και την γρίπη ! Ανήρτησα, μάλιστα, και screenshot με κυκλωμένη με κόκκινο την φράση για την νέα μέθοδο «that can facilitate detection and DIFFERENTIATION OF SARS-CoV-2 and INFLUENZA VIRUSES»
#Εσας τι σας λέει η παραπάνω φράση;
#Δηλαδή με απλά λόγια το CDC ζητάει από τα χιλιάδες διαγνωστικά εργαστήρια των ΗΠΑ, να αλλάξουν το πανάκριβο μηχάνημα της PCR που χρησιμοποιούν , έως τις 31 Δεκ 2021, και να πάρουν ένα από τα νέα , «που μπορούν να διευκολύνουν την διαφοροποίηση μεταξύ του κορωνοιού και της γρίπης»
#ΑΡΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ! Πόσο μυαλό χρειάζεται…
#Αυτό , βέβαια, δεν χρειαζόταν αυτή η ανακοίνωση για να το μάθουμε… Είναι γνωστό τοις πάσι , που δεν μετέχουν στην εκστρατεία διαστρέβλωσης και επιβολής…
#Και είναι αφέλεια να ισχυρίζεται κανένας ότι το CDC δεν θα προσπαθούσε να διαψεύσει… Μετά την τεράστια αντίδραση παγκοσμίως που ξεσηκώθηκε (παρά την προσπάθεια καταπνιγής…)
#Μην θεωρείτε τον εαυτό σας πανέξυπνο και τους άλλους ηλίθιους…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !
#Επιφυλάσσομαι
Για τους αναγνώστες ξανααναρτώ την ανακοίνωση του CDC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις