Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Mπορείτε να εντοπίσετε την μικρή αλεπού που κρύβεται στην EIKONA, πριν την βρει ο κυνηγός; Έχετε μόνο εννέα δευτερόλεπτα.


 Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση δεν θεωρείται εύκολη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας μπερδέψει. Αν σας αρέσει να εξασκείτε το μυαλό σας, το sudoku και τα παζλ είναι καλοί τρόποι. Όμως, αν αναζητάτε μια δυσκολότερη πρόκληση, τότε μια οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να σας ικανοποιήσει περισσότερο.  Επομένως, εάν θέλετε να δοκιμάσετε την όραση και την παρατηρητικότητά σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την vintage φωτογραφία. Μπορείτε να εντοπίσετε την μικρή αλεπού που κρύβεται στην εικόνα, πριν την βρει ο κυνηγός; Έχετε μόνο εννέα δευτερόλεπτα.

Σε αυτή την εικόνα, μπορείτε να δείτε έναν κυνηγό να καβαλάει το άλογό του και να ψάχνει για μια αλεπού. Τον συνοδεύει ένας άλλος κυνηγός που φαίνεται πίσω από το δέντρο, ενώ γύρω του υπάρχουν σκυλιά. Κάπου είναι κρυμμένη και η αλεπού. Δεν είναι εύκολο να την δείτε με την πρώτη ματιά.

Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε την αλεπού, δοκιμάστε να κοιτάξετε προς το κέντρο της εικόνας και ίσως να καταφέρετε. Αν σας πήρε μόλις 9 δευτερόλεπτα, τότε αυτό μπορεί να αποτελεί σημάδι ευφυΐας.

οπτική ψευδαίσθηση

Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να βρείτε το ζώο, αλλά αν γείρετε την εικόνα προς τα δεξιά, μπορεί να σας βοηθήσει. Η αλεπού φαίνεται να κρύβεται στο δέντρο, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Αν εξακολουθείτε να την ψάχνετε, σας την κυκλώσαμε με κόκκινο χρώμα.

οπτική ψευδαίσθηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις