Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Γειά σου: Ανακοίνωσε το χωρισμό του στον αέρα της εκπομπής της Mαρίας Mπακοδήμου


Μπορεί στην εκπομπή Open Weekend να ανακοινώθηκε μια εγκυμοσύνη, ωστόσο στο πλατό της Μαρίας Μπακοδήμου αποκαλύφθηκε ένας χωρισμός. Ο καλεσμένος της έπειτα από αναφορά της Νάνσυς Παραδεισανού επιβεβαίωσε πως χώρισε πρόσφατα από την σύντροφό του.

Πρόκειται για γνωστό ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Κάποιος να με προσέχει”, ενώ τον βλέπαμε και θα τον βλέπουμε σε κορυφαία σειρά του MEGA που κάνει τεράστια επιτυχία.

Ο ηθοποιός που ανακοίνωσε το χωρισμό του στην εκπομπή Γειά σου

Στην εκπομπή βγήκε με σκοπό να μιλήσει για την σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και για το σχόλιο της Κατερίνας Λάσπα για τα παραμύθια σε παιδιά από drag queen.

«Όταν λέμε κάποιος να με προσέχει. Εσύ έχεις κάποιον να σε προσέχει;», τον ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου με τον ηθοποιό να της απαντά «Για την ώρα έχω το παιδί μου, το τετράποδο και μια τρελή που έχετε εκεί παραδίπλα».

Εκείνη την στιγμή η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε «Κάναμε ένα πολύ ωραίο γύρισμα όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη και ήταν το παιδί πολύ γλυκό, πολύ καλό, πολύ χαρούμενο αλλά μου λέει “χώρισα. Είχα σχέση και χώρισα”».

Αφού η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν είναι φρεσκοχωρισμένος, τότε αποκάλυψε «Όχι πολύ φρέσκο. Τους τελευταίους μήνες. Οπότε πνίγω τον πόνο μου στα ροξάκια».

«Όχι, δεν έχω σχέση αλλά θα' θελα πολύ να έχω. Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι συντροφικός άνθρωπος και επενδύω στις σχέσεις αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι».

«Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι… μου στέλνουν πάρα πολύ ωραία πράγματα. Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα» αναφέρει με χιούμορ ο Αντίνοος Αλμπάνης και προσθέτει: «Δεν φλερτάρω στα social, είμαι άλλης γενιάς. Δηλαδή ψηθήκαμε για να μείνουμε με το κινητό στο χέρι;», είχε πει πριν από λίγες ημέρες για την προσωπική του ζωή ο Αντίνοος Αλμπάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις