Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Mας πέταξε τα μάτια ο σκηνοθέτης στο Survivor με το μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη


 Τα σχόλια για την σωματική κατάσταση των παικτών του Survivor δίνουν και παίρνουν στα social media και ειδικά στο Twitter γίνεται πάρτι τόσο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσο και με τους παλαίμαχους παίκτες του ριάλιτι.

Κανονικά θα έπρεπε να ονομάζονται βετεράνοι αλλά όπως φαίνεται στο ριάλιτι επιβίωσης ήρθαν αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες, με σκοπό να αδυνατίσουν. Μπάρτζης, Χανταμπάκης, Κονδυλάτος και Βαλαβάνη έχουν τραβήξει όλο το ενδιαφέρον του κοινού με τα κιλά τους.

Ειδικά η δημοσιογράφος της οποία μάλιστα το κανάλι και η παραγωγή του Survivor All Star, τις άλλαξαν και την ηλικία, ήρθε μέσα στο παιχνίδι έτσι μπαμπάτσική όπως όλοι έλεγαν ότι θα μπει μετά και τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Επικά πλάνα με το μαγιό της Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μπορεί στα αγωνίσματα ο φακός της κάμερας να εστίασε στα οπίσθια της δημοσιογράφου στον πρώτο αγώνισμα που έλαβε μέρος και να έκρυψε την μισή κερκίδα, όταν όμως φόρεσε το μαγιό της και ξεχύθηκε στην παραλία, με βοηθό τον σκηνοθέτη τα πλάνα έγιναν απο αποκαλυπτικά σε ακατάλληλα!

Να είστε σίγουροι ότι αν παραμείνει μέσα στο ριάλιτι η Βαλαβάνη θα κάψει πολλές καρδιές και όχι μόνο του Βασάλου, που σίγουρα στην πορεία θα τους δούμε ξανά μαζί! Άλλωστε κάτι τέτοιο λένε οι κακές γλώσσες ότι γράφει το φετινό σενάριο!

Μέχρι τότε πάρτι μάτι το πρώτο επικό οφθαλμόλουτρο της Ευρυδίκης Βαλαβάνης στην παραλία των Διάσημων.





ΠΗΓΗ https://www.tvfreaks.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις