Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Η αποστομωτική απάντηση πελάτη σε ταμία που απαιτούσε να φύγει ένας φτωχός από το σουπερ Mάρκετ

 


AΡΘΡΟ ΤΗΝ 01/02/2022 

Μία συγκινητική ιστορία για τη βοήθεια που προσέφερε ένας πελάτης σούπερ μάρκετ σ’ έναν οικονομικά ευπαθή άνθρωπο, ραγίζει καρδιές.

Η εν λόγω ιστορία δημοσιεύθηκε στο προφίλ του facebook του κυρίου Ευδόκιμου Τσολακίδη.

“Στο σούπερ μάρκετ έπεσε συναγερμός. Ακούω μια ταμία να φωνάζει “Κύριε Νίκο, κύριε Νίκο είναι ένας κύριος που ενοχλεί τους πελάτες” Μια άλλη σχολιάζει από διπλά της χασκογελώντας “Χαχαχα κύριος!”. “Ε πως να τον πω” λέει η πρώτη χασκογελώντας κι αυτή.

Την ώρα που έρχεται ο κύριος Νίκος για να αποκαταστήσει την τάξη φτάνει ο τύπος διπλά μου κρατώντας – αν έχετε το θεό σας – ένα γιαούρτι κι ένα μιλκο. Του επαναλαμβάνω με έμφαση αυτήν την φορά για να τ’ ακούσει καλά ο κύριος Νίκος “Πάρτε ο τι θέλετε, ο τι θέλετε”. Ο άνθρωπος τα χάνει και σαστίζει κι ο κύριος Νίκος παίρνει το μήνυμα και κάνει αμέσως μεταβολή και φεύγει.

Η συγκινητική ιστορία που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο

Πηγαίνω στα ταμεία κι έρχεται και με βρίσκει ο τύπος μ’ ένα πακέτο συσκευασμένα ψωμάκια, έναν χυμό κι ένα πακέτο ζάχαρη. Δεν ξέρω γιατί με συγκίνησε τόσο πολύ εκείνη η ζάχαρη που δεν κόλλαγε με τίποτα με το γιαούρτι, το μιλκο, τον χυμό και το ψωμί.

Του πα, πάρτε ο τι θέλετε κι αυτός έφερε αυτά που σας λέω, τιποτ’ άλλο. Καταλαβαίνετε για τι επίπεδου ψυχική ευγένεια μιλάμε;

Κι έρχεται μια μ@λ@κισμένη στο ταμείο και του λέει “πήγαινε έξω και περίμενε, θα στα φέρει έξω αυτά που σου πήρε” “Στον φίλο μου μιλάτε έτσι;” της λέω “Στον φίλο μου μιλάτε στον ενικό; Πως τολμάτε;” Κοκκίνισε η γουρούνα κι αυτός χαμογέλασε και μου κλεισε το μάτι.

Έφυγα πανευτυχής!”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις