Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

N.Mεντβέντεφ: «Αν ξεκινήσει ο Γ’ ΠΠ θα είναι με πυρηνικά όπλα KAI OXI ME APMATA MAXHΣ»! «Η υπεράσπιση της Ουκρανίας από τη Δύση δε θα σώσει τον Παλαιό Κόσμο»


 Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απευθύνθηκε στους Ευρωπαίους υπουργούς, που φλυαρούν συνεχώς για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, διευκρινίζοντας ότι αν ξεκινήσει κάτι, δεν θα είναι ο εξοπλισμός (άρματα μάχης, μαχητικά κ.α.) που θα «μιλήσει», αλλά οι πυρηνικές κεφαλές.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η υπεράσπιση της Ουκρανίας που κανείς δεν χρειάζεται στην Ευρώπη» δεν θα σώσει καθόλου τον Παλαιό Κόσμο από αντεκδίκηση επειδή προσπάθησε να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους με τη βοήθεια στρατιωτικών προμηθειών αρμάτων μάχης και άλλα είδη όπλων για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Δεν υπάρχουν πολλοί ανόητοι στις δομές εξουσίας της Ευρώπης.

Κάποιος υπουργός Άμυνας κάποιας Ιταλίας χαρακτήρισε την προμήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων και άλλων όπλων στην Ουκρανία ως την αποτροπή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Οι γείτονες ενός προικισμένου υπουργού από ένα κακό ομιχλώδες βασίλειο (σ.σ. Βρετανία) με ένα σύμπλεγμα αυτοκρατορίας προχώρησαν ακόμη παραπέρα. Λένε ότι όλα “τα όπλα που διαθέτει το ΝΑΤΟ θα πρέπει να παρασχεθούν «αυτή τη στιγμή» στο Κίεβο. Και μαχητικά, και εκατοντάδες τανκς, και συστήματα πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποτραπεί η επέκταση της Ρωσίας και, πάλι, ένας παγκόσμιος πόλεμος”.

Πρώτον, η προστασία της Ουκρανίας, την οποία κανείς δεν χρειάζεται στην Ευρώπη, δεν θα σώσει τον εξαθλιωμένο Παλαιό Κόσμο από αντίποινα, αν συμβεί κάτι.

Δεύτερον, αν ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, τότε, δυστυχώς, δεν θα είναι με τανκς και ούτε καν με μαχητικά. Τότε σίγουρα θα γίνουν όλα ερείπια.

Ωστόσο, τι να περιμένουμε από έναν επιχειρηματία (σ.σ. αναφέρεται στον Ρίσι Σούνακ) με ελλιπή τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους ηλίθιους γείτονές του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις