Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Πόλεμος στην OYKPANIA: Επέστρεψε στην τηλεόραση ο δημοσιογράφος που τραυματίστηκε – «Έχω ένα πόδι, βλέπω από ένα μάτι»


Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έχω παντού εγκαύματα και νιώθω πιο δυνατός και πιο σίγουρος από ποτέ» το μήνυμα του δημοσιογράφου που επέστρεψε και πάλι στα καθήκοντά του.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μπέντζαμιν Χολ που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην Ουκρανία τις πρώτες μέρες του πολέμου, επέστρεψε στην τηλεόραση και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, καθώς έχασε ορισμένα μέλη του σώματος του.

Μιλώντας στο Fox News ανέφερε ότι έχασε ένα πόδι και ένα μάτι, όμως συνεχίζει να προσπαθεί και προέτρεψε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες να μην τα παρατάνε ποτέ. «Έχω χάσει ένα πόδι, δεν έχω πέλμα στο άλλο πόδι, βλέπω από το ένα μάτι, έχω ένα λειτουργικό χέρι. Έχω παντού εγκαύματα και νιώθω πιο δυνατός και πιο σίγουρος από ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το foxnews.com.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό όταν φτάνεις στο πιο χαμηλό σημείο σου, όταν νιώθεις πολύ χάλια, να ξέρεις ότι υπάρχει κάτι καλό στην άλλη πλευρά», είπε και πρόσθεσε πως «αν δουλέψεις σκληρά, αν αφοσιωθείς στο να φτάσεις κάπου και δεν σταματήσεις να προσπαθείς να το πετύχεις, θα φτάσεις εκεί».

Σημειώνεται, ότι ο Μπέντζαμιν Χολ τραυματίστηκε στις 10 Μαρτίου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε, δέχτηκε πυρά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 55χρονος κάμεραμαν Πιερ Ζακρζέβσκ και η 24χρονη δημοσιογράφος Ολεξάντρα Κιβσίνοβα.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δείτε τι δήλωσε ο δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις