Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Pέθυμνο: Πώς έγινε ο καυγάς στο μπαρ που έφερε τον πυροβολισμό νεαρού από αστυνομικό - Σε εξέλιξη εξονυχιστική έρευνα στο μαγαζί – Έλεγχος και στις κάμερες ασφαλείας

 


Περισσότερες λεπτομέρειες για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε μπαρ του Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Κυριακής, μ’ έναν αστυνομικό να πυροβολεί νεαρό που τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, όταν τέσσερα άτομα άρχισαν να διαπληκτίζονται εντός του μπαρ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο νεαρός που στη συνέχεια έκανε την επίθεση με το μαχαίρι. Σε εκείνο το σημείο, ο «εν ενεργεία» αστυνομικός που βρέθηκε τυχαία στο κατάστημα σαν πελάτης, πήγε να χωρίσει τα άτομα που διαπληκτίζονταν ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι, τραυματίζοντας, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι τον αστυνομικό, ο οποίος αντέδρασε στη συνέχεια πυροβολώντας τον νεαρό.

Όπως είναι λογικό, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τις αρχές να φτάσουν στο κατάστημα αλλά και το ΕΚΑΒ να μεταφέρει άμεσα τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.

Η έρευνα είναι εξονυχιστική και πολλά στοιχεία θα καταδείξουν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις