Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Τα εκδοθέντα έγγραφα προκαλούν σοκ στην εγκληματική επιχείρηση της Pfizer - Ήθελαν να κρατήσουν αυτές τις πληροφορίες κρυφές από εσάς για 75 χρόνια...


 Εβδομήντα πέντε χρόνια. Αυτός ήταν ο χρόνος που η Pfizer και ο FDA προσπάθησαν να κρύψουν τα έγγραφα της πρώτης από τη δημόσια θέα – πολύ καιρό αφότου θα πέθαιναν σχεδόν όλοι οι θιγόμενοι. Μόλις ο διάσημος δικηγόρος Άαρον Σίρι οδήγησε μια υπόθεση FOIA κατά του FDA, που ένας ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε να δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα σε 108 ημέρεςτον ίδιο χρόνο που χρειάστηκε η FDA για να εγκρίνει τις ενέσεις Covid-19.

Τι ακριβώς περιλαμβάνουν λοιπόν αυτά τα έγγραφα; Τι υπάρχει για αποκάλυψη που η Pfizer και ο FDA δεν ήθελαν να είναι διαθέσιμο για δημόσια προβολή;

Χάρη στους χιλιάδες εξαιρετικά διαπιστευμένους και γενναίους εθελοντές, μεγάλο μέρος της δουλειάς έχει ήδη γίνει. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε τρεις από τις –τώρα– πενήντα αναφορές της Pfizer:

Αναφορά 11: Εμβόλιο Pfizer – Ο FDA δεν αναφέρει τον κίνδυνο καρδιακής βλάβης στους εφήβους (7 Απριλίου 2022)

 

Του Δρ. Κρις Φλάουερς

Τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ο FDA και η Pfizer πρέπει να γνώριζαν ότι οι ενέσεις mRNA προκαλούσαν μυοκαρδίτιδα σε εφήβους όταν χορήγησαν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης σε εφήβους τον Μάιο του 2021, επειδή ένα άρθρο αναθεωρημένο από κριτές που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή αναγνώριζε τους κινδύνους μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό.

  • Αυτή η αρχική αναφορά καθιέρωσε το σοβαρό πρόβλημα της μυοπερικαρδίτιδας σε εφήβους μετά τον εμβολιασμό με mRNA, δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2021.
  • Ο Ιούνιος του 2021 ήταν ένας μήνας ΑΦΟΤΟΥ ο FDA έλαβε την αξιολόγηση προτεραιότητας για EUA για τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών, ώστε να λάβουν το εμβόλιο mRNA.

Αυτό εγείρει το ερώτημα σχετικά με το τι ήξερε ο FDA για τη μυοκαρδίτιδα και πότε το γνώριζε – επειδή αυτό το άρθρο θα είχε αξιολογηθεί από ομοτίμους μερικούς μήνες πριν από τη δημοσίευσή του. Έτσι, τα ευρήματα της καρδιακής βλάβης σε εφήβους θα ήταν διαθέσιμα στον FDA τη στιγμή που χορήγησε την EUA για την ένεση της Pfizer.

Ωστόσο, η ίδια η Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης τον Μάιο του 2021 ΔΕΝ ανέφερε κανέναν κίνδυνο μυοκαρδίτιδας στους εφήβους. Μόλις τον Αύγουστο – μετά από ένεση σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών – ο FDA αποκάλυψε τελικά στο ευρύ κοινό τις εύλογες ανησυχίες της μυοκαρδίτιδας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2022, το σήμα μυοκαρδίτιδας επιβεβαιώθηκε όταν μια μελέτη βρήκε 35 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά μέσα σε μία εβδομάδα μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης της ένεσης mRNA της Pfizer.

Έτσι, όπως γράφει ο Δρ. Κρις Φλάουερς:

“Λόγω της έλλειψης αποκάλυψης από τον FDA για τις γνωστές βλάβες, οι γονείς που επέλεξαν να εμβολιαστούν οι έφηβοί τους με εμβόλια mRNA δεν μπορούσαν να κάνουν χρήση της πλήρως ενημερωμένης συγκατάθεσης”.

Αναφορά 37: Pfizer, FDA, CDC Απόκρυψε αποδεδειγμένες βλάβες στην ποιότητα του ανδρικού σπέρματος, Λειτουργία των όρχεων, από τα συστατικά του εμβολίου mRNA (16 Αυγούστου 2022)
Της Έιμι Κέλλι

Η Έιμι Κέλι, Διευθύντρια Προγράμματος για το War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project, παρουσίασε μια σειρά από εκπληκτικά ευρήματα σε αυτήν την έκθεση:

  1. Τα συστατικά του εμβολίου mRNA μπορούν να μεταφερθούν από το ένα άτομο στο άλλο μέσω επαφής δέρμα με δέρμα, εισπνοής και “σεξουαλικής επαφής” μέσω σωματικών υγρών.
  2. Η Pfizer δεν εξέτασε την τοξικότητα στην αναπαραγωγική ικανότητα του άνδρα”.
  3. Η Pfizer επίσης δεν έκανε τεστ για ανεπιθύμητες ενέργειες από το σπέρμα εμβολιασμένων ανδρών — στην ανάπτυξη των απογόνων τους.
  4. Τα συστατικά του εμβολίου mRNA ταξιδεύουν σε όλο το σώμα και συγκεντρώνονται σε όργανα, συμπεριλαμβανομένων των όρχεων.
  1. Τα εμβόλια mRNA προκαλούν αντι-σπερματικά αντισώματα – δηλαδή αντισώματα που αντιμετωπίζουν το σπέρμα ως “εισβολέα” και το καταστρέφουν ή το σκοτώνουν – είναι ένα γνωστό ανεπιθύμητο συμβάν που σχετίζεται με αυτή τη μορφή εμβολιασμού.
  2. Τα εμβόλια mRNA προκαλούν μια εκπληκτική πτώση στη συγκέντρωση του σπέρματος και στον συνολικό αριθμό κινητικότητας.
  3. Καταστέλλοντας τη συζήτηση αυτών των πληροφοριών, οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας, οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και οι κυβερνήσεις αρνήθηκαν και συνεχίζουν να αρνούνται στους άνδρες την αληθινή ενημερωμένη συναίνεση.

Οι ανακαλύψεις σε αυτήν την αναφορά ήταν τόσο κατακλυσμικές – που η διευθύνουσα σύμβουλος του DailyCloutΔρ. Ναόμι Γουλφ κατηγόρησε την Pfizer ότι “στόχευε τον ίδιο τον ανδρισμό”. Δείτε τι είχε να πει στο War Room του Στιβ Μπάνον λίγο αφότου το Ηνωμένο Βασίλειο ανέστειλε την ένεση Covid-19 για αγόρια δώδεκα ετών και κάτω:

“Αυτές οι ενέσεις βλάπτουν τους όρχεις και βλάπτουν τα μέρη των όρχεων που αναπτύσσουν την αρρενωπότητα, τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του φύλου των μικρών και των εφήβων αγοριών. Έτσι, κυριολεκτικά βλάπτουν τις πιθανότητες του μικρού σας αγοριού να μεγαλώσει κανονικά ως ενήλικας άνδρας.

Δεν είναι λοιπόν μόνο η καταστολή του αριθμού των σπερματοζωαρίων και της κινητικότητας των σπερματοζωαρίων, την οποία ανέφερε το Andrology Journal, που γνωρίζαμε. Είναι κάτι ακόμα πιο ύπουλο, ότι τα λιπονανοσωματίδια ειδικά, που περνούν κάθε μεμβράνη στο ανθρώπινο σώμα, περνούν στους όρχεις, δημιουργούν φλεγμονή στην επιδιδυμίδα και επηρεάζουν τα κύτταρα που πηγαίνουν σε δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του φύλου – την πραγματική ανθρώπινη αρρενωπότητα.

Οπότε είναι κυριολεκτικά ένα πείραμα για την ανάπτυξη του φύλου των μικρών αγοριών. Αυτό λοιπόν έχει γίνει viral και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει αιτία και αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί και όμως το αποδείξαμε. Και ξαφνικά, η Βρετανία λέει: “Λοιπόν, ίσως να μην κάνουμε ένεση στα μικρά αγόρια και να μην βλάψουμε τους όρχεις τους”.

Αναφορά 50: Το 20% των εγκεφαλικών επεισοδίων μετά το εμβόλιο θανατηφόρα τις 90 ημέρες μετά την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA της Pfizer (26 Δεκεμβρίου 2022)
 

Από την War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project Post-Marketing Team

Στο έγγραφο 5.3.6 της Pfizer (εμπειρία μετά τις πρώτες 90 ημέρες από την κυκλοφορία του mRNA), βρέθηκε ότι 275 άτομα υπέστησαν εγκεφαλικό επεισόδιο (διακοπή ή μειωμένη παροχή αίματος στον εγκέφαλο) που υποπτευόταν ότι αποδόθηκε στο εμβόλιο μεταξύ 1ης και 41ης ημέρας. Το 50% αυτών εμφανίστηκαν μέσα στις πρώτες 48 ώρες μετά την ένεση.

Και οι 300 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εγκεφαλικού επεισοδίου που επηρέασαν 275 διαφορετικούς ασθενείς στο Έγγραφο 5.3.6 της Pfizer ταξινομήθηκαν ως “σοβαρές“. Ένα στα πέντε (61 από τα 300) εγκεφαλικά επεισόδια ήταν θανατηφόρα, το 32% δεν επιλύθηκε, το 28% είχε “άγνωστο” αποτέλεσμα και τρεις υπέστησαν πολύ σπάνιους εν τω βάθει θρόμβους εγκεφάλου (θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου).

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα εγκεφαλικά είναι επείγουσα ιατρική κατάσταση. Και η έγκαιρη θεραπεία είναι ζωτικής σημασίας.

“Πολλοί επιζώντες από εγκεφαλικό βιώνουν παράλυση στη μία πλευρά του σώματος ή ανικανότητα να κινήσουν ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος”.

Και

“Μερικοί επιζώντες από εγκεφαλικό μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα στη χρήση ή στην κατανόηση της γλώσσας (αφασία) ή να έχουν πρόβλημα στην κατάποση υγρών ή τροφών (δυσφαγία)” — thestrokefoundation.org.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, 61 από τα 275 άτομα που επλήγησαν πέθαναν. Και ποιο ήταν το συμπέρασμα της Pfizer“Αυτή η σωρευτική επανεξέταση περιπτώσεων δεν εγείρει νέα ζητήματα ασφάλειας”.

 

Ενώ 61 οικογένειες θρηνούσαν το θάνατο των αγαπημένων τους και οι άλλες 214 αναζητούσαν φροντίδα για τα μέλη της οικογένειάς τους μετά το εγκεφαλικό, η Pfizer ήταν πολύ απασχολημένη με την εκστρατεία μάρκετινγκ. “Ασφαλές και αποτελεσματικό”… Δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα εγκεφαλικά, θεώρησαν ότι “δεν εγείρουν νέα ζητήματα ασφάλειας” και συνέχισαν να “σπρώχνουν” τις ενέσεις Covid-19.

Και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου…

 

Υπάρχουν 47 άλλες καταδικαστικές αναφορές – ακριβώς όπως αυτές – χρησιμοποιώντας έγγραφα της Pfizer που κυκλοφόρησαν με δικαστική απόφαση από τον FDA των ΗΠΑ. Και κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει αμφισβητήσει την ακρίβεια αυτών που αποκαλύπτουν αυτές οι αναφορές.

Αυτές οι σημαντικές περιλήψεις, οι οποίες περιγράφουν εκπληκτικά εύρη θανάτων, αναπηριών και άλλων συστημικών βλαβών σε άτομα – ζημιές που τόσο η Pfizer, όσο και ο FDA προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφές από το κοινό για 75 χρόνια – περιέχουν εξαιρετικά σημαντικούς τίτλους:

  • είκοσι μορφές εμμηνορροϊκής βλάβης στις γυναίκες
  • πώς η Pfizer συγκάλυψε μια πληθώρα ανεπιθύμητων συμβάντων
  • mRNA και PEG στο μητρικό γάλα
  • μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία, η Pfizer γνώριζε ότι τα εμβόλια mRNA δεν δουλεύουν

και πολλά άλλα…

Εδώ όλα τα έγγραφα της Pfizer

ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ... ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ...

Μυστικές Διαπραγματεύσεις Του ΠΟΥ Για Την Πανδημική Συνθήκη Που Λαμβάνουν Χώρα Αυτήν Την Εβδομάδα ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις