Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Η ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΡΙΣΗΣ


 Μετά και την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση στο Νταβός για το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ του Κλάους Σβαμπ μπορούμε πλέον να πούμε πως επίσημα περάσαμε στην εποχή της “πολυκρίσης,” μια ορολογία σκαρφισμένη από τους ίδιους με σκοπό να περιγράψει τον σημερινό γεμάτο κρίσεις καιρό όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος αυτές να συνδυαστούν και να οδηγηθούμε σε αποτελέσματα πολύ χειρότερα από το σύνολο αυτών αν συνέβαιναν μεμονωμένα. Βλέπεις οι μεγάλες επανεκκινήσεις απαιτούν και του αντίστοιχου μεγέθους κρίσεις ώστε η βασανισμένη ανθρωπότητα να αποδεχτεί θέλοντας και μη τις προδιαγεγραμμένες και καλά στοχευμένες ριζικές αλλαγές.

Με άξονα λοιπόν τη συνάντηση τους και διάφορα που ειπώθηκαν είδαμε κατ’αρχήν για το ιντερνετ των σωμάτων και τεχνολογίες ήδη υπάρχουσες ακόμα και για πάνω στο σώμα μας όπου μπορούν να καταγράφουν τη δραστηριότητα του εγκεφάλου όλο και πιο εξονυχιστικά. Είδαμε ξανά φυσικά αναφορές για το κλίμα και τις γειτονιές των 15 λεπτών όπου οι άνθρωποι θα εξυπηρετούνται σε αυτή την περίμετρο από το σπίτι τους για να μην έχουν αυτοκίνητα χτίζοντας έτσι πόλεις σε οικειοθελή και μόνιμα lockdowns. Είδαμε το Κούλι περήφανο για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τον κόσμο να ζητά από τους λαθρομετανάστες να μην προτιμήσουν άλλη χώρα από την Ελλάδα καθώς τους χρειαζόμαστε. Είδαμε τον Ζελένσκυ να ζητά άμεση παρέμβαση των δυτικών δυνάμεων στην Ουκρανία κάτι που στη συνέχεια συνέβη και αναμένονται ως και 200 τανκς βοήθειας με την αμέριστη συμπαράσταση των Blackrock, Goldman Sachs και JP Morgan δείχνοντας μας πως απαξ και ο μαύρος αποφάσισε να κλιμακώσει εκεί την κατάσταση επίσημα όλα μπορούμε πλέον να τα περιμένουμε. 

Επίσης είδαμε μια ακόμα αιώνια μαριονέτα, τον Τόνι Μπλερ να ζητά να φτιαχτούν ισχυρές ψηφιακές υποδομές για την καταγραφή των εμβολιασμών καθώς αναμένεται τα επόμενα να έχουν πολλές δόσεις την ίδια ώρα που αρχίζουν να κάνουν παραδοχές για τις συνέπειες των ενέσεων ενώ οι πιθανές αιτίες που μας παρουσιάζουν για καρδιοπάθειες έχουν σχεδόν εκατοστήσει γι’αυτό και φαίνεται πως σαν απάντηση έρχεται το νέο εμβόλιο mRNA από την Moderna που θα γίνεται απευθείας στην καρδιά. Όπως και να’χει, εκ των πραγμάτων η χρησιμότητα των ανθρώπων εμφανώς και μειώνεται με αυξανόμενες απολύσεις εργαζομένων από τις μεγάλες εταιρίες παράλληλα με τη συνεχή παρουσίαση από την πλευρά τους πιο εξελιγμένων επιτευγμάτων της τεχνολογίας που σκοπεύουν να κυριαρχεί στον νέο κόσμο που ονειρεύονται με όλο και πιο αποτελεσματικά ρόμποτς από πλευράς hardware αλλά και πιό ικανή τεχνητή νοημοσύνη από πλευράς λογισμικού. 

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο προφανώς θα επρεπε να είχε προωθηθεί με κάθε δυνατό τρόπο η ιδέα της ανυπαρξίας του Θεού και ο περιορισμός της αντίληψης σε τίποτα περισσότερο από την ύλη ώστε οι άνθρωποι να εγκλωβιστούν και να περιτυλιχτούν από τα συναφή κατώτερα συναισθήματα καθώς μέσω του ελέγχου της πληροφορίας πλάθει τις νοήσεις των ανθρώπων. Όσο κι αν το κρυψουν όμως μπορούμε να αισθανθούμε πως η Δημιουργια Του είναι φτιαγμένη στα πλαίσια της αγάπης και όσο πιο συνειδητοποιημένα σε κάθε επιλογή μας καλλιεργούμε τέτοιες προδιαθέσεις τόσο οι περιορισμοί του κόσμου τούτου φαίνονται πιo ευκαταφρόνητοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις