Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Μαζική προσβολή του Κιέβου! – Ρωσικό μαχητικό Su-35S κατέρριψε σε μία αποστολή 2 ουκρανικά μαχητικά και 2 ελικόπτερα! Κτυπήθηκαν στόχοι στρατηγικής σημασίας από cruise και drone-καμικάζι


 Μαζική προσβολή στρατηγικών υποδομών της Ουκρανίας από πυραύλους cruise και UAV-καμικάζι βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο ώρες περίπου: Κτυπήθηκαν εγκαταστάσεις της μυστικής υπηρεσίας SBU, δύο κτίρια στρατολόγησης ξένων μισθοφόρων, μία εγκατάσταση υποδοχής και ανάλυσης δορυφορικών φωτογραφιών κλπ.

Οκτώ εκρήξεις συντάραξαν μέσα στη νύκτα της πρωτεύουσα της Ουκρανίας και εν συνεχεία ακούστηκαν άλλες έξι.

Κτυπήθηκαν επίσης και δύο εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για κυβερνητικά κτίρια.

Την ίδια στιγμή ένα ρωσικό μαχητικό Su-35S πέτυχε ένα απίστευτο ρεκόρ επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα από τα κορυφαία μαχητικά σεροσκάφη στον κόσμο: Κατέρριψε αρχικά δύο ουκρανικά αεροσκάφη: Ένα Su-24 (υποστρατηγικής κρούσης) και ένα MiG-29 το οποίο προστάτευε το Su-24.

Πρώτα καταρρίφθηκε το Su-24 και μετά το MiG-29 με πυραύλους μέσου βεληνεκούς

Επιστρέφοντας από την περιπολία μάχης, διατάχθηκε να μεταβεί στην περιοχή του Ντονιέτσκ, όπου οι Ουκρανοί επιχειρούσαν αεροκίνηση και κατέρριψε ακόμα δύο ελικόπτερα Mi-8 με χρήση πυραύλων R-73.

Το εντυπωσιακό: Και οι τέσσερις στίχοι καταρρίφθηκαν από το Su-35S μόνο από τέσσερις πυραύλους – έναν για κάθε εχθρικό αεροσκάφος!

Το ρωσικό μαχητικό επέστρεψε στην βάση του έχοντας χρησιμοποιήσει μόλις τα μισά βλήματά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις