Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: Ο Μπο αδειάζει Kαρολίνα και Μάριο – «Δεν σεβάστηκαν τίποτα, έκαναν και οι δύο ένα τεράστιο λάθος»


 «Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα»

Την έντονη αντίδραση του Μπο προκάλεσε το trailer του Survivor All Star για το επεισόδιο της Κυριακής, στο οποίο εμφανίζεται η σύντροφός του Καρολίνα Καλύβα να φιλιέται με τον Μάριο Πρίαμο.

«Επειδή είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, εκτιμώ πολύ το ότι ήρθες. Όπως επίσης θα εκτιμούσα και αν δεν ερχόσουν, θα ήταν κατανοητό, αλλά το θεωρώ από τη μεριά σου…», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου στον καλεσμένο της στην εκπομπή Γεια σου.

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής ανέφερε τα εξής: «Η λογική λέει να μην το κάνεις, αλλά έδωσα το λόγο μου και δεν τον αθετώ ποτέ. Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα.

Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή.

Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις