Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star Spoiler (10/1): Πνιγμένοι σε λυγμούς - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς


 Survivor All Star: Ημέρα τρίτη στον Άγιο Δομίνικο και μετά το αποψινό επεισόδιο (10/1) τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τους Survivors. Δυο αγώνες ασυλίας μέχρι στιγμής. Διάσημοι και μαχητές πορεύονται παράλληλα αφού το σκορ μέχρι σήμερα είναι 1-1.

Οι αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά απαιτητικοί, με πολλούς από τους παίκτες, να φτάνουν γρήγορα στα «όριά» τους, καθώς έχουν βρεθεί ξανά στην ίδια θέση και γνωρίζουν τις δυσκολίες που τους περιμένουν.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, ένας από τους παίκτες αποφασίζει πως το «ταξίδι» του θα τελειώσει συντομότερα, καθώς δεν αντέχει να συνεχίσει στον Άγιο Δομίνικο. Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρηση, η οποία θα ξαφνιάσει τους πάντες. «Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή η ψυχική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις να αποχωρήσεις τώρα», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Ένα πρόσωπο περνάει δύσκολα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Ο Γιώργος Λιανός θα περιμένει την απάντησή του: Θα μείνει ή θα φύγει; Θα φύγει! Το ξέρουμε ήδη και ξέρουμε και ποιος θα είναι ο παίκτης αυτός. Το trailer που κυκλοφόρησε για σήμερα είναι σπαρακτικό.


Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η παίκτρια που θα αποφασίσει να αποχωρήσει είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις