Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Άννα Φόνσου για ερωτικές ταινίες (TΣΟΝΤΕΣ): «HTAN για μένα μαύρη περίοδος της ζωής μου και ήταν ο λόγος που χώρισα» «Λέω "τι γίνεται εδώ;" και είδα μια ταινία από την οποία συνήλθα στο νοσοκομείο!»


 Η Άννα Φόνσου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομά της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το «Κορίτσι με το άλογο», τονίζοντας πως «ήταν για μένα μαύρη περίοδος της ζωής μου και ήταν ο λόγος που χώρισα».

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου εξομολογήθηκε: «Αυτές τις ταινίες που τις έλεγαν τότε πορνό, σοφτ αλλά με αυτά που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση νομίζω πως ήταν πολύ αγνές, σημασία έχει ότι ο παραγωγός τις έστελνε έξω και έκαναν ντουμπλάζ άλλοι κάνοντας την πραγματικά πορνό χωρίς να το ξέρουμε βέβαια εμείς.

Εγώ το έμαθα τυχαία. Ήμουν παντρεμένη για δεύτερη φορά, ο άνδρας μου ήταν μηχανικός και είχε μια δουλειά στο Παρίσι. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, ”βλέπω ότι παίζεται εδώ μια ταινία σου, σε έναν φοβερό κινηματογράφο, έλα αύριο να πάμε μαζί να την δούμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις