Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Δυστυχώς... - Άσχημα νέα για Tην Tατιάνα Στεφανίδου

 


Η Τατιάνα Στεφανίδου μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ, όπου παρουσίαζε στην εκπομπή "Μαζί σου" από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2020, βρίσκεται στον ALPHA με το T-live που πολλές φορές έχουμε δει να σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Έχει παρουσιάσει τις εκπομπές "Αξίζει να το ζεις", "Μίλα" και "Μία" στο Star Channel. Το καλοκαίρι του 2015 και μετά από 5 χρόνια στο Star πήρε μεταγραφή στο Epsilon TV και παρουσίαζε την εκπομπή "Tatiana Live". Πρόκειται για εκπομπές "σταθμό" στην καριέρα της.

Πλέον όμως βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται, βέβαια, δεν λείπουν και οι άσχημες ημέρες...

Η τηλεθέαση 6/1 της Στεφανίδου στον ALPHA

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/1, η εκπομπή T-live δεν τα πήγε καθόλου καλά σε νούμερα τηλεθέασης, καθώς σημείωσε 7,6% σε δυναμικό κοινό (τέταρτα 9.9 - 9.0 - 9.2 - 8.7 - 6.8 - 5.1 - 4.5). Να σημειωθεί ωστόσο πως ήταν μια δύσκολη ημέρα λόγω των Θεοφανείων.

Πολλές εκπομπές έκαναν χαμηλά ποσοστά.


Μεσημεριανή ζώνη

STAR: Χάρι Πότερ και η κάματα με τα μυστικά 12,3

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 12,7

ΣΚΑΙ: Αταίριαστοι 7,1

MEGA: Συμπέθεροι από τα τίρανα (Ε) 8,2

ΕΡΤ: Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν 5,1

OPEN: Γάμος άλα Ελληνικά 6,8

ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 10,6

MEGA: Live News 10,9

ΕΡΤ: Στούντιο 4 7,9

ALPHA: T-Live 7,6

ALPHA: Αμφιβολίες 10,3

ΑΝΤ1: Rουκ Zouk (Ε) 14,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις