Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Xρήστος Βαλαβανίδης: Η αποκάλυψη για γνωστό ηθοποιό και τα «καρφιά» για Αλέξανδρο Ρήγα – Παύλο Χαϊκάλη

 


Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Βαλαβανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε κακοποιητικές συμπεριφορές συναδέλφων του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι κακή συμπεριφορά. Τέτοια κακή συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απαράδεκτος γιατί έγινε παραβατικός. Η αχαλίνωτη λίμπιντό του δεν μπορούσε να την συγκρατήσει, την άφηνε ελεύθερα, γιατί νόμιζε ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει», είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Βαλαβανίδης, μιλώντας στο Πρωινό.

«Υπήρξε ηθοποιός, μέγας πρωταγωνιστής, που έβγαλε το μόριό του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του, η οποία καθόταν με τα χέρια από πίσω», δήλωσε επίσης.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης άφησε αιχμές και για τον Αλέξανδρο Ρήγα. «Είναι ένα ταλέντο μέτριο προς κακό. Σαν ηθοποιός είναι μέτριος, επίσης είναι φάλτσος. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιχειρεί να μάθει εμένα, με τόσες περγαμηνές στο τραγούδι, να τραγουδάω ή να παίζω», τόνισε.

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ανοησίες αυτά, σύνελθε παιδί μου και γύρνα στο επάγγελμα. Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, εξαιρετικός αλλά στη ζωή είσαι λίγο χαζός. Είναι λίγο χαζός, δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος. Δεν έχουμε μιλήσει και ούτε θέλω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις