Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Εύα Καϊλή: Έπαιξε πάνω από δύο ώρες με την κόρη της στις φυλακές XAPEN – «Xαρούμενη που ξαναείδε το παιδί»


 Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες το παιδί θα επιστρέψει και πάλι στις φυλακές Χάρεν για να δει τη μητέρα του

Πληροφορίες για την πρώτη συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της στη φυλακή δίνει στη δημοσιότητα η La Repubblica.

Η ιταλική εφημερίδα γράφει ότι η συνάντηση ξεκίνησε στις 16:20 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 19:20 το απόγευμα της Παρασκευής και ότι στις φυλακές Χάρεν έφτασε η κόρη της Εύας Καϊλή, που είναι περίπου δύο ετών, μαζί με τον παππού της, Αλέξανδρο Καϊλή, με ταξί.

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σύμφωνα με τη La Reppublica, δήλωσε ότι η ίδια «είναι χαρούμενη που ξαναείδε το παιδί μετά από έναν μήνα».

«Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί για περίπου δύο ώρες και 20 λεπτά. Το δωμάτιο ήταν πολύ ωραίο και δεν φαινόταν ότι είναι μέσα σε φυλακή» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιταλική εφημερίδα.

Ο δικηγόρος ανακοίνωσε, επίσης, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η κόρη της Εύας Καϊλή θα επιστρέψει στις φυλακές για να συναντήσει ξανά τη μητέρα της.

Η Καϊλή είχε κάνει αίτημα να συναντήσει την κόρη της μέσω του δικηγόρου της, το οποίο έγινε δεκτό από τις Αρχές των φυλακών Χάρεν. Ένα αρχικό αίτημα, από την άλλη, απορρίφθηκε, -η Reppublica αναφέρει ότι αυτό έγινε πιθανότατα για λόγους που σχετίζονται με την έλλειψη προσωπικού την περίοδο των διακοπών. Η εφημερίδα προσθέτει ότι στη συνάντηση πρέπει να παρευρίσκονται δύο ψυχολόγοι.

Δείτε βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις