Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Νέα επίθεση Ε.Μαρινάκη κατά της κυβέρνησης με αφορμή το… 0-0 Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: «Μόνο αυτή αγνοεί τι γίνεται στο πρωτάθλημα»- Έμμεσο μήνυμα του ηγέτη των ερυθρόλευκων για «μαύρισμα» στην κάλπη


 Οργή κατά της διαιτησίας του Πορτογάλου ρέφερι Ζοάο Πινέιρο και του συμπατριώτη του στο VAR, Φάμπιο Μέλο, αλλά και έμμεση επίθεση με «φαρμακερό« σχόλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαψεύδοντας στην πράξη όλους εκείνους που διατείνονται ότι ο Ε.Μαρινάκης «τα βρήκε» με την κυβέρνηση μετά την σφοδρή ανταλλαγή κτυπημάτων μεταξύ του ηγέτη της ΠΑΕ και του ίδιου του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη που είχε κάνει… διάγγελμα για το θέμα, η ΠΑΟ Ολυμπιακός στην οργισμένη ανακοίνωσή της δηλώνει ότι «Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

Πόσο πιο σαφές μήνυμα να στείλει στους οπαδούς του Ολυμπιακού για «μαύρισμα» της κυβέρνησης μέσα σε μια προεκλογική περίοδο ο Ε,Μαρινάκης;

Να θυμίσουμε ότι στην «σύρραξη» του Νοεμβρίου πάλι μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού τα λόγια που είχαν ανταλλαχθεί μεταξύ των δύο πλευρών ήταν «βαριά»:

«Το ποδόσφαιρο που διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος. Είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με λαθραία και παράνομα στοιχεία».

Και ολοκλήρωσε με νόημα μεταφέροντας ένα γενικότερο … μήνυμα: «Η ανοχή μας, τελείωσε»!

Για να του απαντήσει την άλλη μέρα ο Κ.Μητσοτάκης ότι: «Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μία ομάδα ή να ελέγχουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ενδεχομένως και τα δύο, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση, να υπονομεύουν -αλλάζοντας απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη- τη διαδρομή της χώρας».

Από τότε πολλοί είπαν ότι οι δύο πλευρές «τα βρήκαν». Η σημερινή ανακοίνωση το διαψεύδει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υ.Γ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις