Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Πάει και ο 26χρονος μπουκωμένος δρομέας Pierre Lipton! ΞΑΦΝΙΚΑ και AIΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά του στον Μαραθώνιο

 


Ο Pierre Lipton, ένας 26χρονος αθλητής που κατονομάστηκε στο Forbes 30 Under 30, κατέρρευσε στον μαραθώνιο Mesa και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 26χρονος πεθανε στον Marathon U.S. του Mesa Marathon στην Αριζόνα, όπου ένας επίσημος φωτογράφος αγώνων τράβηξε τη φωτογραφία του λίγες στιγμές πριν από τον τραγικό θάνατό του. Χαμογελούσε με τα ασορτί κίτρινα ρούχα για τρέξιμο και τα γυαλιά ηλίου του.

Ο Λίπτον, που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μπράουν, έμελλε να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο σε 3 ώρες, 10 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα. Ήταν το προσωπικό του ρεκορ για την απόσταση. Είχε διατηρήσει έναν ρυθμό 7 λεπτών και 15 δευτερολέπτων ανά μίλι. Ο Λίπτον κατέρρευσε αφού διέσχισε τη γραμμή τερματισμού κοντά σε μερικούς ασθενοφόρους. Προσπάθησαν να κάνουν CPR πριν τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αναφορές ισχυρίζονται ότι ο Λίπτον εμβολιάστηκε.

Ο Pierre Sasha Michael Lipton γεννήθηκε στο Charlotte, NC στις 15 Ιανουαρίου 1997. Σπούδασε στο Myers Park High School, όπου αποφοίτησε. Συνέχισε στο Πανεπιστήμιο Μπράουν, σπουδάζοντας Οικονομικά και Σπουδές Μέσης Ανατολής. Στην νεανική του χρονιά στο Brown, γνώρισε τον Tim και την Drew και συνίδρυσε και έγινε COO της εταιρείας ειδήσεων, 1440 Media. Ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας του, ονομάστηκε Rhode Island INNO κάτω των 25 ετών το 2020, στη συνέχεια Forbes 30 Under 30 το 2022, εκτός από τα άλλα βραβεία στην πορεία, σύμφωνα με τη νεκρολογία του. Ο Λίπτον μιλούσε επίσης πολλές γλώσσες, όπως ισπανικά, αραβικά και μάθαινε ιταλικά.

Η φίλη του Lipton, Eleanor Pereboom, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram: «Κατάφερε περισσότερα από οποιονδήποτε γνωρίζω σε μόλις 26 χρόνια, αλλά είχε ακόμα τόσα πολλά σχέδια». Εκείνη συνέχισε, «Εδώ είναι μόλις μερικά πόδια από τη γραμμή τερματισμού. Ακόμα χαμογελάει. Και τα δύο πόδια σηκώθηκαν από το έδαφος, εξακολουθεί να πετάει. Έκανε αυτό που αγαπούσε».

korakas-news.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις