Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Πανικός σε εκκλησία στην Σαλαμίνα: Iερέας σε AMOK χτύπησε και κλείδωσε πιστούς στον Ιερό Ναό


 Πανικός επικράτησε σε εκκλησία στην Σαλαμίνα όταν ένας ιερέας σε κατάσταση αμόκ άρχισε να βρίζει και να χτυπά πιστούς, ενώ τους κλείδωσε μέσα στον ναό.

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα όταν ο 66χρονος ιερέας που είναι κάτοικος Πετραλώνων, σε έξαλλη κατάσταση συμπεριφέρθηκε με βιαιότητα σε τέσσερις ηλικιωμένους πιστούς, ηλικίας 60-83 ετών.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι ίδιοι στην Αστυνομία, ο ιερέας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τους χτυπά και να τους βρίζει. Όμως δεν έμεινε εκεί. Στη συνέχεια, τους κλείδωσε και τους τέσσερις μέσα στην εκκλησία και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με το STAR.

Όταν κατάφεραν να βγουν από τον ναό, οι τέσσερις πιστοί κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας και υπέβαλαν μήνυση κατά του ιερέα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Παράνομη Κατακράτηση, Απειλή, Εξύβριση και Απλή Σωματική Βλάβη. Ο 66χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δικάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις