Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Θρίλερ στο Παρίσι: Διαμελισμένο πτώμα γυναίκας Bρέθηκε σε πάρκο


Ο τεμαχισμένος κορμός μιας γυναίκας βρέθηκε τη Δευτέρα μέσα σε σάκο στο Μπιτ-Σομόν, πάρκο στα βορειοανατολικά του Παρισιού που είναι πολύ δημοφιλές για περιπάτους και πικνίκ.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας πάρκων και κήπων της πόλης έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη γύρω στο μεσημέρι, ανέφερε ο δήμαρχος του 19ου Διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας, Φρανσουά Ντανιό. Το πάρκο έκλεισε για το κοινό προκειμένου να ερευνηθεί σε όλη την έκτασή του. Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα, στον σάκο που ήταν πεταμένος σε θάμνους βρέθηκε η λεκάνη μιας γυναίκας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ταυτότητα του θύματος ή για τη στιγμή του θανάτου της. Την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαστική αστυνομία του Παρισιού.

Μια κάτοικος της συνοικίας, που ήταν έξω από το πάρκο γύρω στις 6 το απόγευμα, είπε ότι την ενημέρωσε η κόρη της να μην πάει εκεί. «Νομίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται κάποιο πτώμα στο Μπιτ-Σομόν όμως, ένα τεμαχισμένο πτώμα είναι η απόλυτη φρίκη», σχολίασε.

Το πάρκο θα παραμείνει κλειστό και την Τρίτη ώστε οι αστυνομικοί να το ερευνήσουν με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, είπε ο δήμαρχος.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις